Βολφ: «Πολύ νωρίς η Ferrari ενόψει 2017»

Βολφ: «Πολύ νωρίς η Ferrari ενόψει 2017»

Βολφ: «Πολύ νωρίς η Ferrari ενόψει 2017»

Ο Τότο Βολφ τόνισε ότι η Ferrari έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς να δουλεύει ενόψει του 2017, ώστε να σταματήσει την εξέλιξη για το 2016.

Μάχη με τη Ferrari θέλει ο Τότο Βολφ την επόμενη χρονιά, με τον ισχυρό άνδρα της Mercedes να τονίζει ότι η Scuderia άφησε από πολύ νωρίς την εξέλιξη για φέτος, ώστε να εστιάσει την προσοχή της στο 2017, σεζόν που θα έχει πολλούς νέους κανονισμούς στο τεχνικό κομμάτι. «Η Ferrari έχει σταματήσει την εξέλιξη του 2016 για να προσηλωθεί στο 2017 πολύ νωρίς.

Πρέπει να είμαστε δίκαιοι και η Formula1 ζει λόγω των μεγάλων μαχών μεταξύ οδηγών και ομάδων. Η Ferrari είναι μεγάλη εταιρεία με ικανούς ανθρώπους και θα ήταν διασκεδαστικό να παλεύουν στην πίστα. Για οποιονδήποτε λόγο δεν έφτασαν στα επίπεδα που περίμεναν και περιμέναμε στους τελευταίους αγώνες, αλλά δεν μπορώ να μην κοιτάξω τη λεπτομέρεια και δε γνωρίζω τους λόγους.

Για μένα μία μάχη με τη Ferrari θα είναι ωραία για την F1 και, ακόμα κι αν ακούγεται λίγο παράλογο, ανυπομονούσα γι' αυτό και ελπίζω να βρουν ξανά τη δύναμή τους και να δώσουμε μάχες στην πίστα», ανέφερε ο Γερμανός. Πάντως, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε μία μάχη των «ασημί βελών» με το «αλογάκι» την επόμενη χρονιά.

Best of internet