Ρόσι: «Διασκεδαστικό το δεύτερο μισό»

Ρόσι: «Διασκεδαστικό το δεύτερο μισό»

Ο Βαλεντίνο Ρόσι χαρακτήρισε ως διασκεδαστικό το δεύτερο μισό του αγώνα της Τσεχίας, ώστε να φτάσει μέχρι τη δεύτερη θέση και να ανέβει στο βάθρο. Εστιάζει στη μάχη της δεύτερης θέσης ο «Γιατρός».

Ρόσι: «Διασκεδαστικό το δεύτερο μισό»

Στο δεύτερο μισό του αγώνα της Τσεχίας ο Βαλεντίνο Ρόσι έκανε τις σωστές επιλογές στα ελαστικά για να τερματίσει δεύτερος και να ανέβει στο πόντιουμ για πρώτη φορά μετά τη νίκη στη Βαρκελώνη. Γι' αυτό και το χαρακτήρισε διασκεδαστικό, με τον «Γιατρό» να στέκεται στις επιλογές του και των αντιπάλων του. «Δεν ανησυχούσα, ήμουν απελπισμένος.

Είπα ότι κάνω άλλο ένα λάθος σήμερα. Όταν είδα τη 12η θέση στον πίνακα, αφού όλοι με προσπέρασαν στην εξωτερική, είπα ''ωωωωω όχι!''. Ήταν κρίμα επειδή είχα καλό στήσιμο από το πρωί, όμως δεν είχα πρόσφυση από το πίσω μέρος. Αφού άρχισα να ανακάμπτω, ήταν σωστή η επιλογή διότι οι άλλες Yamaha, που εκκίνησαν με τη μαλακή γόμα, όπως ο Πολ (Εσπαργκαρό) και ο Σμιθ, ήταν πολύ, πολύ κακοί μετά τα μισά του αγώνα.

Το δεύτερο μισό ήταν διασκεδαστικό, επέστρεψα και τους προσπέρασα όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που επανήλθα στο βάθρο επειδή η τελευταία φορά ήταν η νίκη στη Βαρκελώνη. Από τότε έχουν γίνει πολλά λάθη, έχω πολλή κακή τύχη και έχει περάσει πολύς καιρός.

Ξεκίνησα να είμαι πολύ λυπημένος, σήμερα είμαι χαρούμενος», είπε ο VR46, ο οποίος φαίνεται να εστιάζει στη μάχη για τη δεύτερη θέση με τον Λορένθο, αφού η διαφορά από τον πρωτοπόρο Μαρκ Μάρκεζ είναι στους 53 βαθμούς. «Με τον Μάρκεζ είναι πολύ δύσκολα, πάρα πολλά λάθη, η διαφορά βαθμών είναι πολύ μεγάλη. Όμως, με τον Χόρχε (Λορένθο) θα είναι σημαντική μάχη για τη δεύτερη θέση», πρόσθεσε.

Best of internet