Κράτσλοου: «Εγώ πήρα το ρίσκο»

Νίκος Τσιώκος
Κράτσλοου: «Εγώ πήρα το ρίσκο»
Ο Καλ Κράτσλοου τόνισε ότι ήταν ο μοναδικός που ρίσκαρε με τα ελαστικά στον αγώνα του Μπρνο για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της καριέρας του στο Moto GP.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Καλ Κράτσλοου, μετά την παρθενική νίκη της καριέρας του στο Moto GP. Ο Βρετανός έγινε ο πρώτος από τη χώρα του που κερδίζει μετά από 35 χρόνια. Ο αναβάτης της LCR Honda τόνισε ότι ήταν ο μοναδικός που πήρε ρίσκο με τα ελαστικά για να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

«Πήρα το ρίσκο, κανείς άλλος δεν το έκανε. Έβλεπα ότι όλοι είναι δειλοί, δεν ξέρω γιατί επέλεξαν αυτό το ελαστικό (σκληρή γόμα) και όχι το άλλο. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος για την ομάδα, δουλέψαμε σκληρά γι' αυτό. Κάναμε την καλύτερη δυνατή δουλειά σήμερα. Έσπασα τη μοτοσικλέτα χθες και πραγματικά δεν έφυγαν από την πίστα (οι μηχανικοί) μέχρι χθες τα μεσάνυχτα. Ήταν καλός τρόπος να τους ξεπληρώσω σήμερα», ήταν τα λόγια του.

Πάντως, αυτό δεν ήταν το καλύτερο συναίσθημα για τον 30χρονο, αφού πριν από μερικές εβδομάδες έγινε πατέρας. «Περίμενα μία διαφορετική αίσθηση, αλλά με τη Λούσι (η σύζυγός του) να γεννάει, αυτό ήταν το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Μη με πάρετε στραβά, είναι φανταστικό το να κερδίζεις αγώνες. Είχα το καλύτερο δώρο πριν από μερικές εβδομάδες», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!