Συνεχίζει στο Ράλλυ Γερμανίας ο Σερδερίδης!

Γιώργος Βαρίνος
Συνεχίζει στο Ράλλυ Γερμανίας ο Σερδερίδης!
Ολοκληρώθηκε το δεύτερο σκέλος του Ράλλυ Γερμανίας, με τον Ιορδάνη Σερδερίδη να συνεχίζει την προσπάθειά του, κάνοντας έναν απροβλημάτιστο μέχρι στιγμής αγώνα.

Η δεύτερη μέρα ήταν απαιτητική για τα πληρώματα, καθώς η βροχή έκανε την εμφάνισή της το πρωί. Ο Καβαλιώτης οδηγός βρίσκεται στη 13η θέση στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία του WRC2 κι ενώ απομένει μία ημέρα για το τέλος του ένατου γύρου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλλυ.
Το Σάββατο περιελάμβανε 9 διαδρομές, με τον Έλληνα οδηγό να κινείται προσεκτικά στις πρωινές ειδικές: «Το δεύτερο σκέλος ήταν πιο δύσκολο για εμένα σε σχέση με την Παρασκευή. Κινηθήκαμε πολύ φυλαγμένα στις πρώτες διαδρομές της ημέρας, ανεβάζοντας ρυθμό στη συνέχεια», δήλωσε ο Ιορδάνης Σερδερίδης και πρόσθεσε: «Για πρώτη φορά οδήγησα στη φημισμένη ειδική της Panzerplatte των 40 χιλιομέτρων και το ευχαριστήθηκα αρκετά, έχοντας και τη σωστή καθοδήγηση του συνοδηγού μου Fred Miclotte». Η βροχή που έπληξε τις διαδρομές δεν πτόησαν τον οδηγό που έχει συναντήσει παρόμοιες συνθήκες σε αρκετούς αγώνες στο παρελθόν: «Παρά τη βροχή, οι ειδικές έκρυβαν λιγότερες παγίδες σε σχέση με τις αντίστοιχες της Παρασκευής. Οι συνθήκες ήταν ίδιες για όλα τα πληρώματα και το διασκεδάσαμε», ήταν τα λόγια του.
Την Κυριακή το Ράλλυ Γερμανίας ρίχνει αυλαία, με τη διεξαγωγή 4 ειδικών διαδρομών, μήκους 60 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Αισιόδοξος εμφανίζεται ο Σερδερίδης σχετικά με το τρίτο σκέλος του αγώνα: «Ελπίζουμε να τερματίσουμε την Κυριακή. Απομένουν 60 χιλιόμετρα και όλα είναι πιθανά. Γνωρίζω ότι πίσω μας βρίσκονται αρκετά ικανά πληρώματα της κατηγορίας, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας.», τόνισε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!