Πινακίδες κυκλοφορίας με το…μέτρο!

Πινακίδες κυκλοφορίας με το…μέτρο!

Δύο νέες πινακίδες σε γερμανικό αυτοκινητόδρομο δείχνουν τις αποστάσεις από μία έξοδο με ακρίβεια δορυφορικού συστήματος πλοήγησης και μέχρι το τελευταίο…μέτρο!

Πινακίδες κυκλοφορίας με το…μέτρο!

Αυτές οι πινακίδες είναι πιο ακριβείς ακόμη και από ένα δορυφορικό σύστημα πλοήγησης. Ο λόγος για δύο πινακίδες που τοποθετήθηκαν στον γερμανικό αυτοκινητόδρομο Α31 μεταξύ των πόλεων Λέμπεκ και Σέρμπεκ. Στο συγκεκριμένο τμήμα έγιναν έργα συντήρησης και τοποθετήθηκαν νέες πινακίδες με ενδείξεις της απόστασης μέχρι την επόμενη έξοδο, οι οποίες δεν έχουν ωστόσο στρογγυλοποιηθεί και δείχνουν μέχρι και το τελευταίο μέτρο. Στην πρώτη αναφέρονται ως απόσταση 1.179 μέτρα και στη δεύτερη 679 μέτρα. Πάλι καλά δηλαδή που δεν έβαλαν και κόμμα με τα εκατοστά του μέτρου!

Σύμφωνα με την αρμόδια γερμανική υπηρεσία του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, τον σχεδιασμό των έργων είχε αναλάβει ένα ιδιωτικό γραφείο μηχανικών, οι οποίοι ξέχασαν να στρογγυλοποιήσουν τις ενδείξεις. Οι Αρχές δεν πρόσεξαν αυτή τη λεπτομέρεια κατά τον έλεγχο και έτσι προέκυψαν τελικά οι δύο πινακίδες με το…μέτρο! Τώρα θα μπουν πάνω σε αυτές τις ενδείξεις αυτοκόλλητα με στρογγυλοποιημένες ενδείξεις των αποστάσεων.

Best of internet