Ρόσι: «Σαν το κέντρο της Ρώμης!»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσι: «Σαν το κέντρο της Ρώμης!»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι παρομοίασε τις καταστροφικές για τον ίδιο κατατακτήριες δοκιμές με το κέντρο της Ρώμης λόγω της κίνησης!

Ως μεγάλη καταστροφή χαρακτήρισε τις κατακτήριες δοκιμές του στο Μπρνο ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος τις παρομοίασε με το κέντρο της Ρώμης λόγω της κίνησης που βρήκε! «Δυστυχώς, στη δεύτερη έξοδο όλοι περίμεναν κι εγώ κόλλησα στην κίνηση, έμοιαζε με το κέντρο της Ρώμης! Όλοι άνοιξαν το γκάζι, μετά περίμεναν, μετά φρέναραν. Ήταν μεγάλη καταστροφή.

Προσπάθησα να κάνω έναν γύρο, αλλά υπήρχε η κίνηση και δυστυχώς έπρεπε να παλέψω με τον Πολ Εσπαργκαρό και τον Μάρκεζ. Περίμενα να προσπεράσω τον Εσπαργκαρό στην ευθεία, όμως όταν επιβράδυνα για μία γρήγορη έξοδο, δεν ήξερα ότι ο Μάρκεζ ήταν πίσω. Αυτό ήταν ένα πρόβλημα για τον τελευταίο μου γύρο», είπε, αρχικά, ο «Γιατρός».

Όσο για τις πιθανότητες που έχει στον αγώνα της Κυριακής (21/8), εστίασε στις καιρικές συνθήκες. «Είναι και πάλι δυνατό να παλέψω για το βάθρο από τη δεύτερη σειρά, αν έχω καλό ρυθμό. Δεν ήμουν τόσο κακός, ο ρυθμός μου είναι αρκετά καλός. Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι οι καιρικές συνθήκες, αν θα βρέξει και η θερμοκρασία της πίστας», πρόσθεσε ο VR46, που έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη για τον τίτλο και θέλει αρκετές νίκες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!