Αλόνσο: «Έμπνευση ο Βαλεντίνο Ρόσι»

Νίκος Τσιώκος
Αλόνσο: «Έμπνευση ο Βαλεντίνο Ρόσι»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι και τα όσα εξακολουθεί να πετυχαίνει αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον Φερνάντο Αλόνσο, όπως είπε ο ίδιος.

Το γεγονός ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι 37 ετών και εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανταγωνιστικό επίπεδο, κάτι που σκοπεύει να κάνει μέχρι και τα 39, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι και το 2018, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον Φερνάντο Αλόνσο, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.

Ο Ισπανός έχει κλείσει 35 χρόνια ζωής, έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη McLaren, όμως ξεκαθάρισε πως δεν έχει τελειώσει η εποχή του στη Formula1. «Δε νομίζω ότι έχει τελειώσει η εποχή μου στη Formula1.

Οδηγώ στο καλύτερο επίπεδο τώρα και έχω γνώση για τα μονοθέσια και την τεχνική κατάσταση, που μου επιτρέπει να πιέσω το μονοθέσιο λίγο περισσότερο στο όριο. Είμαι πολύ ήρεμος, έχω συμβόλαιο με αυτή την ομάδα και για την επόμενη χρονιά.

Μετά από κάποια χρόνια που δεν παλεύεις για το πρωτάθλημα, αλλα συνεχίζεις και ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα δείξεις το ταλέντο σου, όπως κάνει τώρα ο Βαλεντίνο (Ρόσι). Είναι ένας είδος έμπνευσης για μας. Πρέπει να έχεις πίστη στον εαυτό σου. Δεν μπορείς να ξεχάσεις πώς να οδηγείς μία μοτοσικλέτα ή ένα μονοθέσιο σε δύο ή τρία χρόνια», ανέφερε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!