«Λίγο απ'όλα» το νέο Opel Meriva

Πέτρος Πιτσίνης
«Λίγο απ'όλα» το νέο Opel Meriva
Η τρίτη γενιά του μίνι MPV της Opel θα αποκτήσει και στοιχεία crossover, ώστε να συνδυάζει πλεονεκτήματα και από τις δύο κατηγορίες.

Ένα all around αυτοκίνητο με μεγάλους χώρους, συμπαγείς διαστάσεις και αυξημένη απόσταση από το έδαφος σκέφτεται η Opel για το νέο Meriva, το οποίο θα συνδυάζει πλεονεκτήματα διάφορων κατηγοριών.

Βέβαια οι πιθανότητες να διατίθεται με τετρακίνηση είναι σχεδόν μηδαμινές και ο μόνος λόγος που θα χωρίζουν το αμάξωμα περισσότερα εκατοστά από την άσφαλτο, είναι για λόγους εμφάνισης και δυνατότητα κίνησης σε χωματόδρομους με λίγο πιο έντονο ανάγλυφο.

Βλέποντας το πρωτότυπο, το οποίο φοράει βαρύ καμουφλάζ και εντοπίστηκε κοντά στα κεντρικά της Opel στην Γερμανία, μπορούμε να καταλάβουμε ότι είναι αρκετά κοντά στην παραγωγή, καθώς εφοδιάζεται με τα φωτιστικά σώματα που θα δούμε στο μοντέλο παραγωγής, όπως και το εμπρός μέρος μοιάζει να είναι σχεδόν έτοιμο. Μένει να δούμε πότε η φίρμα θα αποφασίσει να το παρουσιάσει, αφού μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε τίποτα επίσημο για αυτό το θέμα.

* H κεντρική φωτογραφία είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κι όχι κάποια επίσημη. Παρακάτω, ακολουθούν εικόνες με το νέο Opel Meriva που βρίσκεται σε φάση εξέλιξης και «φοράει» καμουφλάζ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!