Πρώτη θέση και... ρεκόρ για Λορένθο!

Πρώτη θέση και... ρεκόρ για Λορένθο!

Πρώτη θέση και... ρεκόρ για Λορένθο!

Στην τρίτη περίοδο των δοκιμαστικών για την πίστα του Μπρνο στο MotoGP, πρωταγωνιστής ήταν ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha, ο οποίος δεν... αρκέστηκε στην πρωτιά και έθεσε νέο χρόνο-ρεκόρ για την πίστα! 

Λίγο πριν από το Γκραν Πρι της Τσεχίας στο MotoGP και συγκεκριμένα, στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, ο Χόρχε Λορένθο φρόντισε ώστε να... αποζημιώσει τους οπαδούς του. Στην πρώτη περίοδο τον καλύτερο χρόνο τον είχε ο Αντρέα Ιανόνε και στη δεύτερη ο Μαρκ Μάρκεζ. 

Τώρα, ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha θέλησε να κάνει ένα βήμα περισσότερο και με χρόνο 1:54,791, έθεσε νέο ρεκόρ πίστας για τα δίτροχα! Εννοείται πως δεν βρέθηκε (ακόμη) κάποιος να το «σπάσει» και η πρώτη θέση στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του ανήκει. 

Στη δεύτερη θέση, συναντάμε τον Αντρέα Ιανόνε ο οποίος δείχνει τον καλύτερό του εαυτό μετά τη νίκη του στην Αυστρία, ενώ στην τρίτη βρίσκεται ο Μαρκ Μάρκεζ. Ακριβώς πίσω του, ο Μάβερικ Βινιάλες της Suzuki και την πεντάδα «κλείνει» ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα. 

Best of internet