Πρώτη θέση και... ρεκόρ για Λορένθο!

Πέτρος Πιτσίνης
Πρώτη θέση και... ρεκόρ για Λορένθο!
Στην τρίτη περίοδο των δοκιμαστικών για την πίστα του Μπρνο στο MotoGP, πρωταγωνιστής ήταν ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha, ο οποίος δεν... αρκέστηκε στην πρωτιά και έθεσε νέο χρόνο-ρεκόρ για την πίστα!

Λίγο πριν από το Γκραν Πρι της Τσεχίας στο MotoGP και συγκεκριμένα, στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, ο Χόρχε Λορένθο φρόντισε ώστε να... αποζημιώσει τους οπαδούς του. Στην πρώτη περίοδο τον καλύτερο χρόνο τον είχε ο Αντρέα Ιανόνε και στη δεύτερη ο Μαρκ Μάρκεζ.

Τώρα, ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha θέλησε να κάνει ένα βήμα περισσότερο και με χρόνο 1:54,791, έθεσε νέο ρεκόρ πίστας για τα δίτροχα! Εννοείται πως δεν βρέθηκε (ακόμη) κάποιος να το «σπάσει» και η πρώτη θέση στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του ανήκει.

Στη δεύτερη θέση, συναντάμε τον Αντρέα Ιανόνε ο οποίος δείχνει τον καλύτερό του εαυτό μετά τη νίκη του στην Αυστρία, ενώ στην τρίτη βρίσκεται ο Μαρκ Μάρκεζ. Ακριβώς πίσω του, ο Μάβερικ Βινιάλες της Suzuki και την πεντάδα «κλείνει» ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!