Σχεδόν έτοιμο το «αγροτικό» της Hyundai

Πέτρος Πιτσίνης
Σχεδόν έτοιμο το «αγροτικό» της Hyundai
Μέχρι το 2019, το Pick-Up της φίρμας θα έχει κυκλοφορήσει στην αγορά, ωστόσο αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά νωρίτερα στην τελική του μορφή!

Η Hyundai, ετοιμάζει τη δική της πρόταση στην δημοφιλή κατηγορία των Pick-Up και κρίνοντας από το εντυπωσιακό πρωτότυπο Santa Cruz, θα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Αν το μοντέλο παραγωγής υιοθετήσει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από αυτό, θα μιλάμε για ένα μοντέρνο... «αγροτικό» με έμφαση στη χρηστικότητα αλλά και στο στυλ.

Όπως ακούγεται, δεν θα έχει τεράστιες διαστάσεις και δεν θα έχει αντίστοιχο ωφέλιμο φορτίο ή τιμές ρυμούλκησης με ένα Ford F-150 Raptor για παράδειγμα, καθώς θα στοχεύει σε διαφορετικό κοινό. Οπότε, ο τυπικός αγοραστής του Pick-Up της Hyundai θα είναι κατά πάσα πιθανότητα νέος, με χόμπι τα οποία απαιτούν ένα τέτοιο όχημα, όμως οι απόλυτες τιμές φόρτωσης δεν είναι το ζητούμενο.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε το πότε θα παρουσιαστεί, όμως ο επικεφαλής της Hyundai Motor στις ΗΠΑ διαβεβαίωσε πως το αυτοκίνητο έχει ήδη κατασκευαστεί και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Υπάρχει πιθανότητα να κάνει ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το Νοέμβριο ή σε κάποια άλλη έκθεση στις αρχές του 2017, ωστόσο θα κυκλοφορήσει αργότερα, κοντά στο 2019.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!