Δεν πτοείται από τις φήμες ο Μπότας

Νίκος Τσιώκος
Δεν πτοείται από τις φήμες ο Μπότας
Ο Βαλτέρι Μπότας δεν πτοείται από τις φήμες και είναι αισιόδοξος ότι θα έχει θέση στη Formula1 και την επόμενη χρονιά.

Στους πιλότους που δεν έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους στη Formula1 για το 2017 ανήκει αυτή τη στιγμή ο Βαλτέρι Μπότας. Ο Φινλανδός δεν έχει ανανεώσει με τη Williams, η οποία ακόμα δεν έχει ανακοινώσει το οδηγικό της δίδυμο ενόψει της επόμενης χρονιάς. Οι φήμες, βέβαια, είναι πολλές, με τις κυριότερες να θέλουν την επιστροφή του Τζένσον Μπάτον.

Συνάμα, έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Πολ ντι Ρέστα, Άλεξ Λιν, Φελίπε Νασρ, όμως ο Μπότας δεν πτοείται. Ο 26χρονος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα έχει θέση στην F1 και τη νέα σεζόν, ενώ δεν αποκάλυψε αν αυτή θα είναι στην ομάδα του Γκρόουβ. «Πρώτα απ' όλα είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα είμαι στη Formula1 την επόμενη χρονιά.

Όσο για τη Williams, δεν μπορώ να πω, είναι πολύ νωρίς. Φυσιολογικά τα πάντα θα έχουν επιβεβαιωθεί και υπογραφεί περίπου τον Σεπτέμβριο, γι' αυτό δεν ανησυχώ καθόλου. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πότε θα γίνει αυτό.

Για μένα πάντα υπήρχε απόφαση μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, οπότε δε βιάζομαι. Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου στη Formula1. Είναι η ζωή μου και δεν έχω σκεφτεί κάτι άλλο τώρα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μπότας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!