Στο τιμόνι ο δημιουργός του Gran Turismo (vid)

Νίκος Τσιώκος
Στο τιμόνι ο δημιουργός του Gran Turismo (vid)
Με σκοπό να εξελίξει περαιτέρω το γνωστό video game, ο δημιουργός του Gran Turismo, Καζουνόρι Γιαμαούτσι συμμετέχει σε αγώνες.

Ένα από τα πιο δημοφιλή video games στην κατηγορία racing και όχι μόνο είναι εδώ και πολλά χρόνια το Gran Turismo. Όμως, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο και θα πρέπει το παιχνίδι να γίνεται καλύτερο.

Γι' αυτό και ο δημιουργός του, Καζουνόρι Γιαμαούτσι ξοδεύει αρκετές ώρες στους αγώνες, ώστε να μεταφέρει κάποια στοιχεία από την πραγματικότητα στο video game, να το κάνει πιο ρεαλιστικό και να προσελκύσει έτσι περισσότερους gamers. Για την ακρίβεια, ξεκίνησε να τρέχει το 2009 στο πρωτάθλημα αντοχής VLN, που διεξάγεται στο Νίρμπουργκρινγκ, στο τιμόνι μίας Lexus IS-F SP8, όπου έτρεξε και την επόμενη χρονιά.

Έκτοτε είναι τακτικός στις συμμετοχές στην «Πράσινη Κόλαση» συμμετέχοντας με τη Schulze Motorsport μ' ένα Nissan GT-R. Τέλος, να σημειώσουμε ότι φέτος έλαβε μέρος στον 24ωρο αγώνα του Νίρμπουργκρινγκ με μία BMW M6 GT3 της Walkenhorst Motorsport, απ' όπου είναι και το βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!