Ειδική έκδοση του Forester για το Ηνωμένο Βασίλειο (pics)

Νίκος Τσιώκος
Ειδική έκδοση του Forester για το Ηνωμένο Βασίλειο (pics)
Η Subaru ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην εισαγωγή μίας ειδικής έκδοσης του Forester για το Ηνωμένο Βασίλειο για τα 50 χρόνια από τον κινητήρα Boxer της ιαπωνικής μάρκας.

Με αφορμή τα 50 χρόνια από την πρώτη κατασκευή του κινητήρα Boxer, η Subaru ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην εισαγωγή μίας ειδικής έκδοσης του Forester για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ιαπωνική μάρκα θα διαθέσει 100 μοντέλα, η πώληση των οποίων θα ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου, με τους πελάτες να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν είτε το μοντέλο με βενζίνη για 29995 λίρες (περίπου 35 χιλ. ευρώ), είτε αυτό με πετρέλαιο για 31495 λίρες (περίπου 36,5 χιλ. λίρες).

Μάλιστα, η ειδική έκοδση θα βασίζεται στο XC Premium, στο οποίο προστέθηκε εξτρά εξοπλισμός αξίας 1500 λιρών (1737 ευρώ), ενώ θα έχει εγγύηση για πέντε χρόνια και για 160 χιλιάδες χιλιόμετρα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι εξωτερικά έχει «ντυθεί» με πράσινο μεταλλικό, ενώ εσωτερικά θα έχει καφέ δερμάτινα καθίσματα με καφέ δέρμα στις πόρτες και καφέ μπράτσα. Σε ό,τι αφορά το τεχνολογικό κομμάτι, θα... προμηθευτεί με το σύστημα X-Mode, το οποίο ελέγχει την ισχύ, τη ροπή και τα φρένα του αυτοκινήτου και το βοηθάει να έχει καλά κρατήματα ακόμα και σε ολισθηρές επιφάνειες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!