On... fire ο Ιανόνε και στο Μπρνο!

Πέτρος Πιτσίνης
On... fire ο Ιανόνε και στο Μπρνο!
Ο αναβάτης της Ducati, που ήταν και ο νικητής του προηγούμενου Γκραν Πρι, βρίσκεται ακόμη σε φόρμα και σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο δοκιμών στην Τσεχία!

Οι δοκιμές στην Τσεχία έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Αντρέα Ιανόνε πρωταγωνιστεί, όπως ακριβώς έκανε και στο προηγούμενο Γκραν Πρι την Κυριακή. Ο Ιταλός κατάφερε να μείνει μπροστά από τον Ρόσι με διαφορά 0,265, όμως δεν ήταν όλα ρόδινα για εκείνον αφού χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του στα μέσα της περιόδου, όταν η πρώτη αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα.

Ο «Γιατρός» από την άλλη έμεινε μπροστά από τον ομόσταυλό του, Χόρχε Λορένθο, με διαφορά 0,484, ενώ τον ακολουθεί κατά πόδας ο Χέκτορ Βερβέρα με την Avintia Ducati! Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο δεύτερος αναβάτης της εργοστασιακής Ducati, Αντρέα Ντοβιτσιόζο. Ο Μαρκ Μάρκεζ είναι στην έκτη, με τον Ντάνι Πεντρόσα να είναι αρκετά πιο πίσω στην ένατη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος, μαζί με τον Σκοτ Ρέντινγκ (Pramac) και τον Αλέιξ Εσπαργκαρό (Suzuki) έτρεξαν με τραυματισμένο δάχτυλο και κατάφεραν να μπουν μέσα στη δεκάδα. Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!