Με Abarth ξαναμαθαίνεις να... οδηγείς!

Πέτρος Πιτσίνης
Με Abarth ξαναμαθαίνεις να... οδηγείς!
Η κατοχή ενός σπορ αυτοκινήτου δεν σε μετατρέπει αυτόματα σε έναν οδηγό αγώνων, για αυτό και η Abarth προσφέρει δωρεάν αγωνιστικά μαθήματα οδήγησης, με την αγορά των μοντέλων της!

Με κάθε Abarth 124 Spider και Abarth 500, η εισαγωγική εταιρεία στις ΗΠΑ προσφέρει δωρεάν αγωνιστικά μαθήματα, ώστε οι ιδιοκτήτες των σπορ μοντέλων να μπορούν να εξερευνήσουν με άνεση και ασφάλεια τα όρια των νέων αυτοκινήτων τους! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξάσκηση με τους δασκάλους, σλάλομ και περάσματα στην πίστα με υψηλές ταχύτητες, πάντα με την καθοδήγηση των ειδικών.

Όποιος το επιθυμεί, μπορεί να πληρώσει κάτι παραπάνω και να συμμετέχει σε ένα «ράλι» 220 μιλίων (354 χλμ) κοντά στην Αριζόνα, όπου έχει και την έδρα της η σχολή αγωνιστικής οδήγησης. Οι ιδιοκτήτες των Abarth έχουν ένα χρόνο προθεσμία από την ημέρα αγοράς των αυτοκινήτων τους, ώστε να συμπληρώσουν την αίτηση και να συμμετέχουν στο ενδιαφέρον αυτό πρόγραμμα. Άλλωστε, είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνουν όλοι όσοι αγοράζουν σπορ μοντέλα υψηλών επιδόσεων για τη δική τους ασφάλεια, αλλά και των γύρω τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!