«Αρχές Σεπτεμβρίου το δίδυμο της Renault»

Νίκος Τσιώκος
«Αρχές Σεπτεμβρίου το δίδυμο της Renault»
Στις αρχές του Σεπτεμβρίου θα αποφασίσει για τους οδηγούς της ενόψει του 2017 η Renault, σύμφωνα με τον Φρεντ Βασέρ.

Μία από τις ομάδες που ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει οδηγικό δίδυμο για το 2017 είναι η Renault. Η γαλλική ομάδα δεν έχει επιλέξει αν θα συνεχίσει με τους Τζόλιον Πάλμερ, Κέβιν Μάγκνουσεν ή αν θα προχωρήσει σε κάποια αλλαγή, με την απόφαση να έρχεται στις αρχές του Σεπτεμβρίου, όπως είπε ο Φρεντ Βασέρ στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1.

«Δεν είναι εύκολο ούτε γι' αυτούς. Έχουν συνηθίσει να κερδίζουν στο παρελθόν και τώρα είναι μακριά από αυτό. Βλέπω και τους δύο να βελτιώνονται. Μην ξεχνάτε ότι ο Τζο (Πάλμερ) είναι ρούκι και ο Κέβιν (Μάγκνουσεν) είχε μόνο μία σεζόν στην F1 και αυτό πριν από δύο χρόνια. Ο Τζο έχει βελτιωθεί πολύ, έχει κάνει καλή δουλειά μέχρι τώρα. Αυτό ισχύει και για τον Κέβιν.

Αμφότεροι είναι πολύ αισιόδοξοι. Είναι καλή υποστήριξη για την ομάδα. Θέλουμε έναν οδηγό που να έχει πολύ μεγάλο κίνητρο. Ακόμα είναι νωρίς να πάρουμε κάποια απόφαση αυτή τη στιγμή. Πιθανόν να το κάνουμε στις αρχές του Σεπτεμβρίου», ήταν τα λόγια του. Έτσι, δεν αποκλείεται να έχουμε ανακοινώσεις ακόμα και στη Μόντσα, όπου θα διεξαχθεί το Γκραν Πρι της Ιταλίας (2-4/9).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!