Το κορυφαίο κουπέ της Maybach αποκαλύπτεται (video)

Το κορυφαίο κουπέ της Maybach αποκαλύπτεται (video)

Το κορυφαίο κουπέ της Maybach αποκαλύπτεται (video)

Με συγκλονιστική εμφάνιση και τεράστιες διαστάσεις, το νέο μοντέλο που ετοιμάζει η Maybach «ποζάρει» στο φακό και πραγματικά, κλέβει τις εντυπώσεις!

Η Maybach δείχνει το μέλλον της αυτοκίνησης και παρουσιάζει ένα κουπέ μεγάλων διαστάσεων, που αναμένεται να... ξεσηκώσει. Με όνομα Mercedes-Maybach 6, θα το δούμε στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα τα γνωστά καλλιστεία αυτοκινήτων Pebble Beach Concours d'Elegance. 

Το μήκος του φτάνει τα έξι ολόκληρα μέτρα και την παράσταση κλέβουν οι τεράστιες αναλογίες του, με τροχούς μεγάλης διάστασης και πολύ μακρύ καπό που του προσδίδει την απαραίτητη «αρχοντική» εμφάνιση. Απέναντί του, θα έχει μοντέλα όπως η Rolls Royce Wraith και όπως ακούγεται, θα περάσει στην παραγωγή μέσα στο 2017. 

Ειδικά στο εσωτερικό, η εικόνα έρχεται κατευθείαν από το μέλλον. Λιτή εμφάνιση, περίεργα καθίσματα και παντελής έλλειψη παραδοσιακών κουμπιών, συνθέτουν το φουτουριστικό παρουσιαστικό του. Σε κάθε περίπτωση, το κοινό που θα απευθύνεται αν τελικά το δούμε στους δρόμους θα είναι εξαιρετικά περιορισμένο, καθώς η τιμή του αναμένεται να ξεπερνά τα 280.000€! Δείτε το βίντεο και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες. 

Best of internet