Ρέντινγκ: «Η κακή τύχη δεν με έφερε στη Ducati»

Πέτρος Πιτσίνης
Ρέντινγκ: «Η κακή τύχη δεν με έφερε στη Ducati»
Ο αναβάτης της δορυφορικής ομάδας της Ducati, Pramac, δήλωσε ότι η ατυχία ήταν ο λόγος που δεν πήρε την «προαγωγή» στην εργοστασιακή κι όχι η απόδοσή του.

Ο Σκοτ Ρέντινγκ πιστεύει ότι τα προβλήματα αξιοπιστίας που αντιμετώπισε μέσα στη σεζόν, τον «φρέναραν» και δεν του έδωσαν την ευκαιρία να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Εγκατέλειψε τρεις φορές μέσα στο 2016 με πρόβλημα στη μοτοσυκλέτα και θεωρεί ότι ο λόγος που δεν προχώρησε στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati ήταν η ατυχία του. Έτσι, για άλλη μια χρονιά θα παραμείνει στην δορυφορική Pramac, με τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο και τον Χόρχε Λορένθο να αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση των Ducati.

«Νομίζω ότι η απόδοσή μου ήταν καλή, απλώς ήμουν άτυχος. Ήταν η χειρότερη στιγμή για να γίνει αυτό. Θα προτιμούσα να είχα προβλήματα αξιοπιστίας στη μοτοσυκλέτα σε κάθε γαμ... αγώνα πέρσι αντί για φέτος, καθώς αυτή η χρονιά ήταν τόσο σημαντική για μένα και είχα τα εχέγγυα ώστε να πάρω αποτελέσματα. Αν έπαιρνα αυτά που μπορούσα, πιθανότατα θα ανέβαινα στην εργοστασιακή ομάδα την επόμενη σεζόν. Όμως, αυτό δεν συνέβη, οπότε θα πρέπει να δουλέψω ακόμη δύο χρόνια για να δείξω τι μπορώ να κάνω» είπε ο Σκοτ Ρέντινγκ σε δηλώσεις του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!