Ηλεκτρικός «πύραυλος» προκαλεί τη LaFerrari! (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Ηλεκτρικός «πύραυλος» προκαλεί τη LaFerrari! (video)
To Rimac Concept_One με την... τερατώδη δύναμή του, στέκεται απέναντι από την κορυφαία Ferrari και με έναν αγώνα ντράγκστερ, ανακαλύπτουμε ποιο είναι το ταχύτερο!

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν σημαίνει ότι είναι αργά, επειδή είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού αποδεικνύουν συχνά πως είναι ταχύτερα από αρκετά supercars! Τι γίνεται όμως με τα hypercars, όπως η LaFerrari;

H Rimac την έβαλε απέναντι στο ηλεκτρικό Concept_One των σχεδόν 1.100 ίππων ώστε να το ανακαλύψουμε! Στην αρχή του βίντεο, το τελευταίο έρχεται αντιμέτωπο με το Model S της Tesla, το οποίο είναι πάρα πολύ γρήγορο, όχι όμως αρκετά και χάνει κατά κράτος από το μοντέλο του Κροάτη κατασκευαστή.

Αμέσως μετά, σειρά έχει το hypercar από το Μαρανέλο, όμως ο οδηγός του καθυστερεί να εκκινήσει και μένει αρκετά πίσω. Η δεύτερη ευκαιρία ήταν αρκετή, ώστε η LaFerrari να... αποκαταστήσει το όνομά της και να κερδίσει; Η απάντηση στο βίντεο, ωστόσο θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το Concept_One της Rimac ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 2,6 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα σε 6,2'', το 0-300 χλμ./ώρα σε 14,2 ενώ ο ηλεκτρονικός περιοριστής της ταχύτητας επεμβαίνει στα 355 χλμ./ώρα, για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!