Εικοστός πρώτος αιώνας και για τη Lada

Πέτρος Πιτσίνης
Εικοστός πρώτος αιώνας και για τη Lada
Με ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο, η Lada τραβάει την προσοχή του κόσμου και αναμένεται να είναι ο,τι πιο σύγχρονο έχει παρουσιάσει έως και σήμερα!

Με σχεδόν... 17 χρόνια καθυστέρηση, η Lada δείχνει να έχει σφυγμό και παρουσιάζει κάτι που αναμένεται να είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Ένα κόμπακτ πρωτότυπο μοντέλο που θα ανήκει στην κατηγορία των μικρών crossovers θα τοποθετηθεί σύντομα στην γκάμα της, «απέναντι» στο Nissan Juke ή το Citroen Cactus. Με την ονομασία XCode, θα βάλει και επίσημα τη Lada στον 21ο αιώνα, τουλάχιστον στον τομέα της εμφάνισης.

Άλλωστε και το... timing είναι πολύ καλό, καθώς η φίρμα σβήνει τα 50 κεράκια της φέτος, με την ίδρυσή της να γίνεται το 1966. Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το μικρό crossover της Lada, ούτε έχουμε περισσότερες φωτογραφίες στη διάθεσή μας. Ωστόσο η στιγμή που θα μάθουμε περισσότερα είναι κοντά, αφού η παρουσίασή του θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας, τις 24 Αυγούστου! Η... σκοτεινή teaser φωτογραφία (κεντρική εικόνα) δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!