Μια καταδίωξη που... δεν έγινε ποτέ! (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Μια καταδίωξη που... δεν έγινε ποτέ! (video)
Η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη είναι κάτι περισσότερο από επικίνδυνο, όπως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ακόμη κι αν βρίσκεσαι μέσα σε περιπολικό που... καταδιώκει!

Όταν ένα αυτοκίνητο περάσει με κόκκινο σε μια κεντρική διασταύρωση, στην οποία βρίσκεται και ένα περιπολικό, τότε το πιο φυσιολογικό είναι να δούμε το τελευταίο να ανάβει τις σειρήνες και να το καταδιώκει!

Έτσι ακριβώς έγινε και στην περίπτωση αυτού του βίντεο, όμως δυστυχώς, η αστυνομία δεν έφτασε ποτέ τον οδηγό που παραβίασε τον ΚΟΚ.

Το περιπολικό ξεκινά προσεκτικά και φαίνεται να ελέγχει πριν διασχίσει το δρόμο (με κόκκινο κι εκείνο), ωστόσο δεν είδε ένα Toyota Camry που ερχόταν από τα δεξιά του με αποτέλεσμα να... γίνει το μοιραίο.

Το Ιαπωνικό μοντέλο «καρφώθηκε» στην πλευρά του συνοδηγού με αποτέλεσμα το SUV των οργάνων της τάξης (Ford Explorer) να ντελαπάρει, μη μπορώντας φυσικά να συνεχίσει την καταδίωξη.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε και όλοι βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους σώοι και αβλαβείς. Για την ώρα, η αστυνομία αναλύει τα δεδομένα και ψάχνει να βρει τον οδηγό, που με την παράβασή του δεν έθεσε απλά σε κίνδυνο τη ζωή των συμπολιτών του αλλά προκάλεσε και ένα ατύχημα, που θα είχε αποφευχθεί. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!