Νέα «βάση» για το Range Rover Sport

Πέτρος Πιτσίνης
Νέα «βάση» για το Range Rover Sport
Με ένα καινούργιο ντίζελ μοτέρ των δύο λίτρων θα εφοδιάζεται το SUV της Βρετανικής φίρμας, το οποίο θα είναι η «αφετηρία» στην γκάμα του.

Ακόμη μια πρόταση κάνει η Land Rover στους επίδοξους πελάτες του Range Rover Sport, καθώς το τελευταίο διατίθεται πλέον και με ένα ντίζελ μοτέρ μικρού κυβισμού. Ο νέος τετρακύλινδρος δίλιτρος κινητήρας θα τοποθετηθεί στα μοντέλα του 2017 και αποδίδει 240 ίππους μαζί με ένα εντυπωσιακό νούμερο ροπής, που ανέρχεται στα 500 Nm!

Αυτές οι τιμές του επιτρέπουν να κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς, με το 0-100 χλμ./ώρα να έρχεται μετά από 8 δευτερόλεπτα! Το εντυπωσιακότερο όλων όμως, είναι η οικονομία καυσίμου που προσφέρει. H μέση κατανάλωση που ανακοινώνει η Land Rover είναι μόλις 5,2 λίτρα πετρελαίου ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων έχουν περιοριστεί στα 164 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο!

Μαζί με τη νέα προσθήκη, υπενθυμίζουμε ότι το μοντέλο έχει ανανεωθεί στα σημεία ώστε να συνεχίσει την επιτυχημένη του εμπορική πορεία και το 2017. Έτσι, εξοπλίζεται με όλα τα νέα συστήματα της φίρμας, όπως το Blind Spot Assist και τον έξυπνο περιοριστή ταχύτητας. Επίσης, το σύστημα πολυμέσων inControl Touch Pro απέκτησε οθόνη 10 ιντσών, από 8, ενώ πλέον γίνεται να να εγκατασταθούν διάφορες εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!