Συγκλονιστική η νέα Maybach

Γιώργος Βαρίνος
Συγκλονιστική η νέα Maybach
Εξωτική και για πολύ λίγους και εκλεκτούς θα είναι η νέα Vision Mercedes-Maybach 6 που θα παρουσιαστεί στο Pebble Beach Concours d’Elegance στην Καλιφόρνια.

Η εντυπωσιακή από κάθε πλευρά Vision Mercedes-Maybach 6 θα παρουσιαστεί στο κοινό, στο γραφικό Central Coast της Καλιφόρνια αυτή την εβδομάδα, στα πλαίσια του Pebble Beach Concours d’Elegance. Αυτά τα καλλιστεία αυτοκινήτων, συγκεντρώνουν την creme de la creme των πλουσίων όλου του κόσμου και δίνουν το στίγμα στις αυτοκινητοβιομηχανίες, στο τι αρέσει και τι όχι, σε αυτή την κατηγορία πελατών.

Η Mercedes παρουσίασε την δεύτερη teaser φωτογραφία της αναμενόμενης Vision Mercedes-Maybach 6, η οποία θεωρητικά θα μπει στην παραγωγή το 2017.
Το "6" στο όνομα, αναφέρεται στο μήκος του αυτοκινήτου. Έξι ολόκληρα μέτρα για ένα κουπέ!!!

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 21 Αυγούστου που σημαίνει πως πρέπει να περιμένετε λίγες ημέρες ακόμα για την πλήρη αποκάλυψή του.
Οι πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν πως θα χρησιμοποιεί τα μηχανικά μέρη της Mercedes-Benz S-Class Coupe και τον ίδιο εξάλιτρο twin-turbo V-12 κινητήρα που βρίσκουμε και στο Mercedes-Maybach S600. Βασικός στόχος του αυτοκινήτου θα είναι οι λίγοι πελάτες που σήμερα προτιμούν Rolls-Royce Wraith.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα δρώμενα στο Monterey αυτή την εβδομάδα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!