Ραντεβού στο Μπρνο δίνει ο Ρόσι

Ραντεβού στο Μπρνο δίνει ο Ρόσι

Ο «Γιατρός» είδε το ποτήρι μισογεμάτο με την τέταρτη θέση του στην Αυστρία, αν και θα ήθελε να έχει ανταγωνιστεί τον Λορένθο για την τρίτη θέση στο βάθρο.

Ραντεβού στο Μπρνο δίνει ο Ρόσι

Σχετικά ικανοποιημένος έμεινε ο Ρόσι από την εμφάνισή του στον αγώνα για το MotoGP στην αυστριακή πίστα του Red Bull Ring. Ο Βάλε δήλωσε, ότι «τελικά ήταν ένας καλός αγώνας, αφού η διαφορά μας από την κορυφή δεν ήταν τόσο μεγάλη. Ήταν κρίμα, που δεν μπόρεσα να παλέψω με τον Λορένθο. Ήθελα να το προσπαθήσω και να ανέβω στο βάθρο, τελικά όμως δεν το κατάφερα. Σίγουρα δεν χαίρομαι γιαυτό, αν όμως το παραβλέψουμε, ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο».

Ο Ιταλός εξήγησε και τους λόγους για την ικανοποίησή του: «Ήμασταν σε αυτή την πίστα, που δεν είναι και η καλύτερη για τις Yamaha, αρκετά ανταγωνιστικοί και πήραμε μερικούς βαθμούς. Ο ρυθμός μας στον αγώνα ήταν παρόμοιος με τον αντίστοιχο των νικητών και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάλι δυνατότεροι την επόμενη εβδομάδα στο Μπρνο».

Ο αγώνας στην Τσεχία αποτελεί για τον Βαλεντίνο Ρόσι έναν γρίφο, αλλά και μία πρόκληση. «Για εμένα είναι το Μπρνο μία πολύ ιδιαίτερη πίστα, εκεί νίκησα για πρώτη φορά. Όμως τα τελευταία χρόνια δεν ήμουν πλέον τόσο δυνατός εκεί, είμαι λοιπόν περίεργος, αν θα πάνε τα πράγματα καλύτερα αυτή τη χρονιά», ανέφερε ο «Γιατρός».

Ο Ρόσι έκανε και μία εκτίμηση σχετικά με τα φαβορί στον επόμενο αγώνα του MotoGP, υποστηρίζοντας ότι «αυτοί που ήταν μπροστά στην Αυστρία, θα είναι μπροστά και στο Μπρνο, γιατί είναι πάντα γρήγοροι και το Μπρνο έχει επίσης πολλές ευθείες. Πιστεύω, ότι δεν πρέπει να τους χάσουμε εκεί από τα μάτια μας».

Best of internet