Λορένθο: «Εσπασε το κακό σερί»

Λορένθο: «Εσπασε το κακό σερί»

Με θετικό μάτι αξιολόγησε ο Χόρχε Λορένθο την τρίτη θέση του στο Red Bull Ring, καθώς οι Ducati έπαιζαν σύμφωνα με τον Ισπανό σε μία δική τους κατηγορία.

Λορένθο: «Εσπασε το κακό σερί»

Με ικανοποίηση δέχτηκε ο Χόρχε Λορένθο την τρίτη θέση, που κατέκτησε στην πίστα Red Bull της Aυστρίας. O Iσπανός αναβάτης της Yamaha εξήγησε πως «όταν έχεις κερδίσει τόσους πολλούς αγώνες όπως εγώ, τότε δεν νιώθεις μία τρίτη θέση σαν νίκη. Εδώ όμως είναι κάπως έτσι, γιατί η Ducati έτρεχε σε μία άλλη κατηγορία. Επίσης είχα τελευταία ένα πραγματικά κακό σερί».

Για τον Λορένθο ήταν σημαντικό, ότι κατάφερε να μειώσει –έστω και λίγο- τη διαφορά του από τον προπορευόμενο στη βαθμολογία, Μαρκ Μαρκέζ. «Αυτό είναι το σημαντικότερο. Γιαυτό είμαι ικανοποιημένος, όπως επίσης επειδή είχα επιτέλους και πάλι ένα καλό Σαββατοκύριακο. Οι προηγούμενοι τρεις αγώνες ήταν φοβερά κακοί, όμως αυτό το μαύρο σερί πέρασε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λορένθο.

Η διαφορά μεταξύ του Μάρκεζ και του Λορένθο βρίσκεται πλέον στους 43 βαθμούς και ενώ απομένουν ακόμη οκτώ αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση του εφετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP. «Τίποτα δεν έχει κριθεί όμως ακόμη», υποστήριξε ο αναβάτης της Yamaha και συμπλήρωσε, ότι «μπορεί να συμβούν πολλά. Το είδαμε εξάλλου και το Σάββατο, όταν έπεσε ο Μάρκεζ και παρολίγον να τραυματιστεί σοβαρά. Χρειάζεται λοιπόν και τύχη».

Best of internet