Πότε θα αποσυρθεί ο Χάμιλτον;

Πότε θα αποσυρθεί ο Χάμιλτον;

Πότε θα αποσυρθεί ο Χάμιλτον;

Ο οδηγός της Mercedes αποκάλυψε, πότε σκοπεύει να βάλει τέλος στην καριέρα του, ενώ «καίγεται» για το εφετινό πρωτάθλημα, επειδή του χρόνου ίσως αλλάξουν οι ισορροπίες.

Ο Λιούις Χάμιλτον σκοπεύει να μείνει ενεργός για αρκετά χρόνια ακόμη στις πίστες της Formula 1. Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε, ότι «είναι πλέον η δέκατη σεζόν μου στη Formula 1, ίσως μου μένουν έξι ακόμη ή κάτι παρόμοιο, μετά θα φύγω». Ο Βρετανός έχει πάντως συμβόλαιο έως τα τέλη του 2018 με τη Mercedes, ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Θα περάσουν γρήγορα, γιατί και τα προηγούμενα δέκα χρόνια πέρασαν απίστευτα γρήγορα. Θέλω να εξασφαλίσω, ότι θα το απολαμβάνω. Αυτή τη στιγμή με διασκεδάζει η οδήγηση περισσότερο από ποτέ και αυτό μετρά πραγματικά».

Ο οδηγός της Mercedes επιθυμεί διακαώς να κατακτήσει εφέτος το πρωτάθλημα, επειδή το 2017 έρχονται μεγάλες αλλαγές στα μονοθέσια, στα ελαστικά και στους κανονισμούς, οι οποίες ενδεχομένως να αλλάξουν τις ισορροπίες μεταξύ των ομάδων. «Πρέπει να εκμεταλλευθούμε αυτή τη συγκυρία τώρα. Είναι ένας αγώνας δρόμου, ποιος έχει ξεκινήσει πρώτος με την εξέλιξη των αυτοκινήτων του 2017. Ίσως κατάφερε κάποιος και έκανε δουλειά, που είναι αρκούντως καλή. Μακάρι να έχουμε ξεκινήσει κι εμείς εξίσου έγκαιρα και να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο Χάμιλτον. Πάντως εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε ένα καταπληκτικό τιμ και θα μείνουμε έτσι και στο μέλλον».

Best of internet