Πιο επιπόλαιη στο τιμόνι, πεθαίνεις! (video)

Πιο επιπόλαιη στο τιμόνι, πεθαίνεις! (video)

Πιο επιπόλαιη στο τιμόνι, πεθαίνεις! (video)

Απίστευτες σκηνές στις ΗΠΑ, όπου κάμερα καταγράφει νεαρή οδηγό να «κρατά» το τιμόνι του Ι.Χ. της μόνο με ένα πόδι και να πληκτρολογεί ταυτόχρονα κείμενα στο κινητό της.

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ερασιτεχνικό βίντεο με πρωταγωνίστρια μία οδηγό, που πρέπει να είχε απόλυτη άγνοια κινδύνου. Η νεαρή καταγράφηκε από κάμερα σε αυτοκινητόδρομο κοντά στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και διακρίνεται να έχει ανεβάσει το ένα πόδι στο τιμόνι και να οδηγεί έτσι το Ι.Χ. της. Σαν να μην έφτανε αυτό, την ίδια στιγμή πληκτρολογεί αμέριμνη στο κινητό της μηνύματα.

Το ζεύγος Ντελόνγκ, που κατέγραψε το βίντεο μέσα από το δικό του αυτοκίνητο, κόρναρε και φώναζε στην επιπόλαιη οδηγό, για να κατεβάσει τα πόδια, να κλείσει το Smartphone και να πιάσει με τα χέρια το τιμόνι. Όπως δήλωσε ωστόσο στην αστυνομία, «η οδηγός απλά μας κοίταξε και συνέχισε να ασχολείται με το κινητό της, χωρίς να κατεβάσει τα πόδια από το βολάν».

Ρεπόρτερ του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ABC έδειξε το βίντεο σε Αμερικανούς οδηγούς, που έπαθαν βεβαίως την πλάκα τους, δηλώνοντας ότι δεν είχαν δει ποτέ στη ζωή τους κάτι παρόμοιο, ενώ και οι ειδικοί που ερωτήθηκαν, εξήγησαν πόσο θανατηφόρα μπορεί να αποδειχθεί μία τέτοια συμπεριφορά.

WOMAN CAUGHT ON VIDEO TEXTING WHILE DRIVING WITH FEET

Best of internet