Κυριαρχία Ducati στην Αυστρία

Κυριαρχία Ducati στην Αυστρία

Ντοβιτσιόζο και Ιανόνε ανέτρεψαν τα πρωινά δεδομένα στο δεύτερο μέρος των ελεύθερων δοκιμών του αγώνα MotoGP στην Αυστρία, αφήνοντας τρίτο τον Βινιάλες.

Κυριαρχία Ducati στην Αυστρία

Κυριάρχησαν οι Ducati στο δεύτερο μέρος των ελεύθερων δοκιμών του Γκραν Πρι Αυστρίας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος MotoGP. O Aντρέα Ντοβιτσιόζο πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο με δύο δέκατα του δευτερολέπτου διαφορά από τον δεύτερο Αντρέα Ιανόνε, ενώ ακολούθησαν ο Μάβερικ Βινιάλες με Suzuki και ο Βαλεντίνο Ρόσι με Yamaha, που έχασε στον τελευταίο γύρο την τρίτη θέση από τον νεαρό Ισπανό.

Τα ελαστικά της Michelin φαίνεται ότι λειτούργησαν τελικά καλύτερα, αφού είχαν ανέβει και οι θερμοκρασίες πάνω από τους 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ το πρωί ήταν αρκετά χαμηλότερες. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Κράτσλοβ (Honda), Πετρούτσι (Ducati), Μπαρμπέρα (Ducati), Λορένθο (Yamaha), Πιρό (Ducati) και Μάρκεζ (Honda).

Ο Άλειξ Εσπαργκαρό χτύπησε δυνατά με τη Suzuki του στη στροφή 8 και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο της πίστας, όπου διαπιστώθηκε ότι έπαθε ελαφρύ κάταγμα στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού του.

Best of internet