Με το δεξί ο Βινιάλες στην Αυστρία

Με το δεξί ο Βινιάλες στην Αυστρία

Ο Ισπανός πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στα ελεύθερα δοκιμαστικά το πρωί της Παρασκευής αφήνοντας πίσω του τις δύο Ducati, ενώ ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός.

Με το δεξί ο Βινιάλες στην Αυστρία

Με το δεξί ξεκίνησε για τον Μάβερικ Βινιάλες ο αγώνας του MotoGP στην Αυστρία. Ο νεαρός Ισπανός πέτυχε τον καλύτερο χρόνο το πρωί στο ΕΔ1 των ελεύθερων δοκιμών αφήνοντας πίσω του τις δυο εργοστασιακές Ducati. Είναι πάντως χαρακτηριστικό του σκληρού ανταγωνισμού, ότι τους πρώτους δέκα τους χώριζαν μόλις 0,75 δευτερόλεπτα.
Για τις Ducati - που είχαν κυριαρχήσει στο τεστ στα τέλη Ιουλίου - ο συνδυασμός του νέου (πιο σκληρού) πίσω ελαστικού και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν βοήθησαν, καθώς στην πίστα επικρατούσε πραγματικό κρύο.
Τέταρτος ο γερόλυκος Βαλεντίνο Ρόσι με διαφορά 0,366δ από τον Βινιάλες και πέμπτος ο Ερντάντεζ, που βρισκόταν μάλιστα για μεγάλο διάστημα στην κορυφή.
Ο Μάρκεζ πέτυχε τον έκτο χρόνο μπροστά από τον Χόρχε Λορένθο, που βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός δεκάδας, ενώ οι Ducati έδειχναν πιο γρήγορες στις ευθείες σε σχέση με τις Honda.
Καλή εμφάνιση για τον Αυστραλό Τζακ Μίλερ, που ήταν γρηγορότερος από τον Κράτσλοβ, ενώ απογοητευτική εμφάνιση έκανε ο Ντάνι Πεντρόζα, που είχε μάλιστα και ατύχημα οπότε έμεινε τελευταίος.

Best of internet