«Ασε τις τίγρεις ήσυχες, Χάμιλτον» (video)

Πέτρος Πιτσίνης
«Ασε τις τίγρεις ήσυχες, Χάμιλτον» (video)
Ο Λιούις Χάμιλτον ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες, όπου παίζει με τίγρεις και άλλα αιλουροειδή, προκαλώντας έτσι την οργή της οργάνωσης προστασίας αγρίων ζώων, ΡΕΤΑ.

Στο στόχαστρο της οργάνωσης προστασίας αγρίων ζώων, ΡΕΤΑ, βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο πιλότος της Formula 1 ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από μία επίσκεψή του σε πάρκο αγρίων ζώων του Μεξικού, όπου διακρίνεται να παίζει ξέγνοιαστος με τίγρεις, τζάγκουαρ και άλλα αιλουροειδή. Σε ορισμένες σκηνές τον βλέπουμε μάλιστα να βάζει τα χέρια του και τα δάχτυλά του στο στόμα των άγριων ζώων, ενώ σε κάποιες άλλες δέχεται τα χάδια από τις γλώσσες τους.

«Αν δεν βρίσκονται τα μεγάλα αιλουροειδή υπό την επίδραση ηρεμιστικών φαρμάκων, τότε είναι σε θέση να δαγκώσουν κάτι περισσότερο από το καπελάκι κάποιου, ο οποίος τα έχει εκνευρίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της οργάνωσης ΡΕΤΑ, Ελίζα Άλεν. Συμπλήρωσε επίσης, ότι «αν ρωτήσεις το θύμα ενός δαγκώματος τίγρης ή λιονταριού ή τους συγγενείς εκείνων, που δεν επέζησαν από κάτι τέτοιο, τότε θα διαβεβαιώσουν αυτοί οι άνθρωποι τον Λιούις, ότι τα χάδια με ένα εξωτικό ζώο είναι μία πολύ πιο χαζή κίνηση, από τον αποπροσανατολισμό του Νίκο Ρόσμπεργκ».

Οι άνθρωποι της μεγαλύτερης οργάνωσης προστασίας άγριων ζώων στον κόσμο εγκαλούν τον Λιούις για βαριά αμέλεια, εξαιτίας της οποίας βάζει σε κίνδυνο τη ζωή και την καριέρα του. Η εκπρόσωπος της ΡΕΤΑ δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι «συμβαίνουν ατυχήματα, όπως γνωρίζει καθένας στους αγώνες αυτοκινήτων και ο Λιούις δεν πρόκειται να κερδίσει εφέτος ή κάποια άλλη χρονιά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αν χάσει το χέρι που χρειάζεται, για να στρίβει το τιμόνι ή τα δάχτυλα που χρειάζεται για να αλλάζει ταχύτητες ή το πόδι, που χρειάζεται για τη λειτουργία των πεντάλ».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!