Χόρνερ: «Πολύ υγιές το δίδυμο της Red Bull»

Χόρνερ: «Πολύ υγιές το δίδυμο της Red Bull»

Χόρνερ: «Πολύ υγιές το δίδυμο της Red Bull»

Λόγο για ένα πολύ υγιές οδηγικό δίδυμο έκανε ο Κρίστιαν Χόρνερ τονίζοντας ότι υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν.

Η προώθηση του Μαξ Φερστάπεν αντί του Ντανιίλ Κβιάτ φαίνεται πως έκανε καλό στη Red Bull. Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα, με τους «κόκκινους ταύρους» να έχουν βρεθεί μπροστά από τη Ferrari στη βαθμολογία πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Ωστόσο, υπάρχει και μεγάλος σεβασμός μεταξύ του Ολλανδού και του Ντάνιελ Ρικιάρντο, όπως δήλωσε ο Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος έκανε λόγο για ένα πολύ υγιές οδηγικό δίδυμο. «Μπορείτε να δείτε ότι είναι πολύ υγιές (το οδηγικό δίδυμο). Υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ τους.

Όσο μακριά κι αν πάνε, φαίνεται ότι αρέσει ο ένας στον άλλον και θέλουν παρόμοια πράγματα από το μονοθέσιο. Πέρα από αυτό, είναι αμφότεροι πολύ, πολύ γρήγοροι. Η Γερμανία πήγε καλά για τον Ντάνιελ (Ρικιάρντο), η Βαρκελώνη για τον Μαξ (Φερστάπεν).

Είχαμε καλή απόδοση σε τέσσερις διαφορετικές πίστες, σε τέσσερις πολύ διαφορετικές επιφάνειες, στην Αυστρία, στο Σίλβερστοουν, στη Βουδαπέστη και στη Γερμανία. Αυτό είναι καλός οιωνός για το δεύτερο μέρος της σεζόν», ήταν τα λόγια του επικεφαλής των Αυστριακών.

Best of internet