Από 32 χιλ. λίρες η αριστεροτίμονη Camaro στο Ηνωμένο Βασίλειο (pics)

Νίκος Τσιώκος
Από 32 χιλ. λίρες η αριστεροτίμονη Camaro στο Ηνωμένο Βασίλειο (pics)
Από περίπου 32 χιλιάδες λίρες θα ξεκινάει η τιμή της Camaro στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία θα κυκλοφορήσει με το τιμόνι στα αριστερά.

Τα βιβλία για τις παραγγελίες της νέας Camaro, που θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο, στο Ηνωμένο Βασίλειο άνοιξε η Chevrolet. Αν και εκεί οδηγούν... ανάποδα (γι' αυτό και τα αυτοκίνητα είναι δεξιοτίμονα), η αμερικανική μάρκα θα κυκλοφορήσει τη νέα Camaro με το τιμόνι να είναι στα αριστερά, όπως είναι στα οχήματα στις περισσότερες χώρες στον κόσμο.

Η τιμή της, λοιπόν, ξεκινάει από 31755 λίρες (37,1 χιλ. ευρώ), 2760 (3,2 χιλ. ευρώ) παραπάνω από τη Ford Mustang EcoBoost, όσον αφορά όμως την πρώτη επιλογή κινητήρα, που είναι ένας δίλιτρος V8 με τούρμπο για τα Coupe και Convertible.

Υπάρχει και η δεύτερη επιλογή με τον κινητήρα V8 των 6.2 λίτρων με αυτόματο κιβώτιο, με την τιμή σε αυτή την περίπτωση να ξεκινάει από 42245 λίρες (περίπου 49,5 χιλ. ευρώ). Τέλος, να σημειώσουμε ότι η έκδοση ZL1 είναι η πιο ισχυρή Camaro που κατασκευάστηκε ποτέ, όμως δε θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!