Πρώτη... γεύση από τη Mustang του 2018 (vid)

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη... γεύση από τη Mustang του 2018 (vid)
Η Shelby Mustang GT500, που ετοιμάζεται για το 2018, βγήκε στους δρόμους και εντοπίστηκε από... κατασκόπους, όμως εμφανίστηκε με καλυμμένο το μπροστινό μέρος.

Η εξέλιξη της Shelby Mustang GT500 συνεχίζεται από τη Ford ενόψει του 2018 και κάποιοι... κατάσκοποι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση και να τη μοιραστούν με όλους μέσω ενός βίντεο. Το εν λόγω μοντέλο βγήκε στους δρόμους για μία δοκιμή και στο εν λόγω βίντεο έχουμε τουλάχιστον τη δυνατότητα να ακούσουμε τη νέα Mustang.

Αυτό διότι το μπροστινό μέρος είναι καλυμμένο όχι μόνο για να κρύψει τις διαφορές από άλλα μοντάλεα, αλλά και το λίφτινγκ που έχει προγραμματίσει να κάνει η αμερικανική μάρκα στα... μπροστινά της GT500. Η Ford θέλει έχει μία καλή απάνταση στο Camaro ZL1 των 650 ίππων της Chevrolet και στο Hellcat των 707 ίππων της Dodge και σκοπεύει να το πράξει με την ολοκαίνουρια Mustang.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι Αμερικανοί είναι πιθανό να... φορέσουν σε αυτό το μοντέλο έναν κινητήρα V8 με διπλό τούρμπο, ώστε να προσφέρει πρωτοφανή επίπεδα απόδοσης, αν και αυτός που ανέβασε το βίντεο στο youtube είπε ότι ακουγόταν σαν να ήταν ένας καθαρά... εξαγριωμένος υπερτροφοδοτούμενος V8.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!