Θέλει βάθρο στην Αυστρία ο Ρόσι

Νίκος Τσιώκος
Θέλει βάθρο στην Αυστρία ο Ρόσι
Ο Βαλεντίνο Ρόσι δήλωσε έτοιμος για το δεύτερο μισό του φετινού Moto GP τονίζοντας ότι θα κάνει το καλύτερο για να ανέβει στο βάθρο.

Μετά την όγδοη θέση στο Σάχσενρινγκ και το καλοκαιρινό διάλειμμα, ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι έτοιμος για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν του Moto GP. Ο «Γιατρός» θέλει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του, γι' αυτό έχει ως στόχο το βάθρο στο Γκραν Πρι της Αυστρίας.

«Ήταν μεγάλο διάλειμμα. Σίγουρα ξεκουράστηκα πολύ! Πήγα διακοπές, αλλά συνέχισα να προπονούμαι. Τώρα θέλω να επιστρέψω στην πίστα και να κάνω το καλύτερο σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν. Έχουμε κάνει καλούς αγώνες μέχρι αυτό το σημείο. Μερικοί εξ' αυτών θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι, όμως έχουμε αποδείξει ότι είμαστε γρήγοροι.

Η πίστα της Αυστρίας είναι πολύ ωραία και οι δοκιμές πήγαν αρκετά καλά. Οι δύο μεγάλες ευθείες δε μας βοηθούν πολύ, αλλά κατά τη διάρκεια του τριημέρου έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε. Θα κάνουμε το καλύτερο για να είμαστε στο βάθρο», ανέφερε ο VR46 ενόψει του τριημέρου δράσης στο Σπίλμπεργκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!