Προ των πυλών το νέο Hyundai i30 (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Προ των πυλών το νέο Hyundai i30 (video)
Το μικρομεσαίο μοντέλο της Hyundai θα παρουσιαστεί σε λίγους μήνες, με τη φίρμα να μας δίνει μερικές teaser φωτογραφίες για να μας... προετοιμάσει.

Το i30 έχει σημαδέψει τη «νέα εποχή» της Hyundai και πλέον έφτασε η στιγμή για να ανανεωθεί και να γίνει πιο επίκαιρο. Η παρουσίασή του θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβρη, όμως ήδη μας έδωσε κάποιες εικόνες που αποκαλύπτουν αρκετά τη σχεδίασή του.

Για το εσωτερικό δεν υπάρχει για την ώρα κάποια φωτογραφία και είμαστε στην... αναμονή. Επίσης, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους κινητήρες που θα «φορέσει», όμως σύμφωνα με το AutoExpress, θα διατίθεται και σε υβριδικές εκδόσεις, μια συμβατική και μια επαναφορτιζόμενη (Plug-In Hybrid), με τα μηχανικά μέρη να είναι «δανεικά» από το Ioniq. Οπότε, θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες επίσημες δηλώσεις για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του i30, ώστε να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μοντέλο, το οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη δύσκολη κατηγορία των μικρομεσαίων χάτσμπακ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!