Οι καλοκαιρινές διακοπές της Formula1 (pics)

Νίκος Τσιώκος
Οι καλοκαιρινές διακοπές της Formula1 (pics)
Πού κάνουν διακοπές οι πιλότοι της Formula1 αυτό το καλοκαίρι; Στις ΗΠΑ οι Χάμιλτον, Ρικιάρντο, Μπάτον, «κρεμάλα» για Ραϊκόνεν, στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Μπότας, Μάσα, μπάτσελορ πάρτι για Πέρεζ!

Η Formula1 έχει πάει διακοπές, καθώς το επόμενο Γκραν Πρι είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 26-28 Αυγούστου στο Βέλγιο. Κάτι που, όπως είναι λογικό, οι πρωταγωνιστές εκμεταλλεύτηκαν για να γεμίσουν μπαταρίες, μετά από τους συνεχόμενους αγώνες. Πού βρίσκεται, όμως, ο καθένας και πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του; Ας τους δούμε αναλυτικά.

Μπαρμπέιντος, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Μεξικό

Περιοδεία στις ΗΠΑ φαίνεται πως κάνει ο Λιούις Χάμιλτον. Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, αφού... πέρασε καλά και έδωσε πολλά... γκάζια, όπως φάνηκε, στα νησιά Μπαρμπέιντος, ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες και στο Μεξικό. «Σίγουρα θα χαλαρώσω. Θα έχω τα σκυλιά μου μαζί με την οικογένειά μου και φίλους μου. Πρέπει να απολαύσεις αυτή την περίοδο, είτε είσαι με την οικογένειά σου, είτε με φίλους σου.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην είσαι χαρούμενος και τα πράγματα που κάνω με κάνουν χαρούμενος. Μπορεί να μη χαίρεστε εσείς με αυτά που κάνω, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα περνούσατε καταπληκτικά αν ερχόσασταν μαζί μου», δήλωσε ο Βρετανός. Πάντως, μέχρι τώρα δείχνει να έχει χαλαρώσει αρκετά!

Η οικογένεια είναι το παν!

Όσο για τον έτερο διεκδικητή του τίτλου, Νίκο Ρόσμπεργκ, ο Γερμανός είχε πει ότι θα ξοδέψει πολύ χρόνο με την οικογένειά του. Έτσι κι έγινε, καθώς πήγε στην Ίμπιζα, όπου έχει εξοχικό, με τη σύζυγό του, Βίβιαν Σίμπολντ, και την κόρη τους.

Φινλανδική «κρεμάλα» στην Ιταλία

Ό,τι είχε πει έκανε πράξη και ο Κίμι Ραϊκόνεν. Ο Iceman ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη σύντροφό του, Μίντου Βίρτανεν, στην Τοσκάνη. Μάλιστα, λέγεται ότι ξόδεψε μισό εκατομμύριο ευρώ για την τελετή, τη στιγμή που ήταν παρών και το αφεντικό της Ferrari, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, αλλά όχι ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Δεν έχει F1, έχει Motocross!

Όσον αφορά τον Γερμανό τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή, δεν έχει δράση στην F1, όμως δεν έμεινε μακριά από τους αγώνες. Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο εθεάθη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross στην Ελβετία. Τουλάχιστον παρακολούθησε, τώρα αν συμμετείχε κιόλας, δεν το ξέρουμε!

Γαλλία και πισίνα

Από τη μεριά του, ο Μαξ Φερστάπεν ανέβασε φωτογραφία, όμως όχι από κάποια παραλία, αλλά από πισίνα στη Νότια Γαλλία, όπου βρίσκεται για τις διακοπές του.

Συνάντηση επιπέδου F1 στις διακοπές

Από εκεί και πέρα, στην Αμερική κάνουν τις διακοπές τους και οι Ντάνιελ Ρικιάρντο, Τζένσον Μπάτον. Μάλιστα, οι δυο τους έμελλε να βρεθούν και σε κοινές παρέες, ώστε να συναντηθούν και εκτός πίστας. «Έχω μερικούς φίλους στις πολιτείες και αυτό είναι καλό. Είναι ωραίο να πηγαίνεις διακοπές χωρίς κανένα βάρος στους ώμους σου. Θα το απολαύσω και θα επιστρέψω στο Σπα με καλό συναίσθημα», είπε ο Αυστραλός.

Προπόνηση στην Καλιφόρνια

Όσον αφορά το Φερνάντο Αλόνσο, δήλωσε νωρίτερα μέσα στη χρονιά ότι δε θα πήγαινε κάπου διακοπές. Πάντως, ο Ισπανός είναι και αυτός στις ΗΠΑ, όπου προπονείται στο Παλμ Σκπρινγς της Καλιφόρνια για να είναι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, με την επιστροφή της F1 στη δράση. «Το πλάνο είναι να πάω στις ΗΠΑ, καθώς έχεις περισσότερη ελευθεία εκεί και δεν αναγνωρίζεσαι στον δρόμο! Λίγο Καλιφόρνια και Λας Βέγκας για να ξεφύγω από την F1. Όχι στην Αλάσκα, όχι αυτή τη φορά!», είχε πει ο πιλότος της McLaren.

Διακοπές; Έχει Ολυμπιακούς στο Ρίο!

Από την πλευρά του, ο Βαλτέρι Μπότας απολαμβάνει τον ήλιο του Ρίο και τις παραλίες της Βραζιλίας. Βέβαια, ο σκοπός της παρουσίας του εκεί είναι η συμμετοχή της συντρόφου του, Εμίλια Πικαράινεν, η οποία είναι κολυμβήτρια και είναι παρούσα στους Ολυμπιακούς αγώνες. Εκεί υπάρχει περίπτωση να συναντήσει και τον ομόσταυλό του, Φελίπε Μάσα, καθώς για πολύ καιρό έλεγε πως θα στήριζε τις προσπάθειες των συμπατριωτών του αυτό το καλοκαίρι.

Χαλάρωση με απογείωση!

Ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στα social media και απλά έγραψε ότι χαλαρώνει. Από τη φωτό φαίνεται πως το κάνει απογειώνοντας! Χαλάρωση είχε πει ότι θέλει και ο ομόσταυλός του, Ντανιίλ Κβιάτ, ώστε να αποφορτιστεί, μετά τα όσα έγιναν στο πρώτο μισό του 2016.

Στο Μεξικό για δουλειά, στο Λας Βέγκας για μπάτσελορ πάρτι!

Τέλος, ο Σέρχιο Πέρεζ αποφάσισε να μεταβεί στο Μεξικό και να συζητήσει με τους χορηγούς και στη συνέχεια να μεταβεί στο Λας Βέγκας για... φουλ διασκέδαση, καθώς ένας φίλος του έχει μπάτσελορ πάρτι!

«Πρώτα θα πάω στο Μεξικό και θα καθίσω κάτω με τους χορηγούς μου και μετά για μερικές μέρες στο Λας Βέγκας για το μπάτσελορ πάρτι ενός από τους κολλητούς μου. Αφού συνέλθω από αυτό, λίγες ημέρες στη Βαγιάρτα για να χαλαρώσω στην παραλία», ανέφερε ο πιλότος της Force India, που συνάμα θα ζυγίσει και τις επιλογές του για τη νέα χρονιά, καθώς δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο για το 2017.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!