Έρχεται «νυστέρι» για το Audi A7

Πέτρος Πιτσίνης
Έρχεται «νυστέρι» για το Audi A7
Το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο ενός Audi A7 δείχνει ότι σύντομα η φίρμα θα μας παρουσιάσει μια ανανεωμένη εκδοχή του, που θα το φέρει πιο κοντά στα νέα μοντέλα της.

Το Audi A7 είναι μια ιδιαίτερη πρόταση στην πολυτελή κατηγορία και για να παραμείνει επίκαιρο, η μάρκα θα το ανανεώσει ελαφρώς.

Το αυτοκίνητο που κυκλοφορεί στους δρόμους και είναι σε φάση εξέλιξης είναι ντυμένο με καμουφλάζ και δεν μπορούν να διακριθούν πολλά, ωστόσο αναμένουμε τα... κλασσικά, δηλαδή ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, γρίλια διαφορετικής σχεδίασης και νέα φωτιστικά σώματα στα πρότυπα των νέων A5 και TT.

Το εσωτερικό σίγουρα θα δεχτεί κι εκείνο κάποιες αναβαθμίσεις, όμως για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες. Αυτό που κινεί την... περιέργεια είναι ότι το καμουφλαρισμένο μοντέλο που δοκιμάζεται δεν έχει εμφανείς απολήξεις για την εξάτμιση, οπότε τα σενάρια για τον ερχομό μιας ηλεκτρικής ή υδρογονοκίνητης έκδοσης έχουν κυριολεκτικά φουντώσει.

Αν τελικά γίνει πραγματικότητα, θα προστεθεί στην γκάμα σαν μια πιο οικολογική πρόταση, ανάμεσα στα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου. Σύμφωνα με το AutoExpress, θα «πατήσει» στη νέα πλατφόρμα MLB Evo που βασίζεται και το SUV Audi Q7, κάτι που θα φέρει μείωση στο συνολικό βάρος και βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς του μοντέλου. Αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!