«Ξέφυγε» η Mitsubishi

Πέτρος Πιτσίνης
«Ξέφυγε» η Mitsubishi
To πειραματικό XM Concept Crossover MPV αιφνιδιάζει ευχάριστα με το φουτουριστικό του ντιζάιν και τις ικανότητες ενός SUV με στοιχεία επταθέσιου πολυμορφικού!

Νέους δρόμους ανοίγει για το μέλλον η Mitsubishi. Η ιαπωνική μάρκα δεν φημίζεται για τον τολμηρό σχεδιασμό των μοντέλων παραγωγής της, όμως στην έκθεση GAIKINDO της Ινδονησίας έκλεψε την παράσταση με ένα πρωτότυπο φουτουριστικού ντιζάιν και γεμάτο καινοτομίες.

Ο σχεδιασμός του XM Concept Crossover MPV δανείζεται στοιχεία από τις κατηγορίες SUV και πολυμορφικών. Η μάσκα υιοθετεί το ντιζάιν Dynamic Shield της Mitsubishi, στο οποίο προβλέπονται στενές γρίλιες, σχιστομάτικα φωτιστικά σώματα και χαμηλά τοποθετημένα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Το πίσω και το μπροστινό μέρος διαθέτουν τα δυναμικά στοιχεία ενός SUV, ενώ το σχήμα του θαλάμου επιβατών θυμίζει κουτί και προσφέρεται για άριστη αξιοποίηση.

Χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό μπορεί να εφοδιαστεί το αυτοκίνητο με τρεις σειρές καθισμάτων και να μεταφέρει έως επτά επιβάτες, ενώ το εσωτερικό προσφέρει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες μεταβλητότητας και μετατρέπεται σε βανάκι για τη φόρτωση εμπορευμάτων, ποδηλάτων, ιστοσανίδων, κλπ.

Η Mitsubishi δεν αποκάλυψε κανένα στοιχείο σχετικά με τους κινητήρες του φουτουριστικού μοντέλου της. Ωστόσο επιβεβαίωσε, ότι το πρωτότυπο θα εξελιχθεί κανονικά και θα κυκλοφορήσει στους δρόμους με την έναρξη της παραγωγής του να οριοθετείται για τον Οκτώβριο του 2017.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!