Μπείτε... μέσα στο νέο Subaru Impreza (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Μπείτε... μέσα στο νέο Subaru Impreza (video)
Με ένα βίντεο θέασης 360 μοιρών που ανέβασε στο διαδίκτυο, η Subaru μας επιτρέπει να... περιηγηθούμε στο εσωτερικό του νέου της μοντέλου!

Το νέο Subaru Impreza έχει εξελιχθεί πολύ συγκριτικά με τις παλαιότερες γενιές του και η φίρμα κάνει ο,τι μπορεί ώστε να το... φωνάξει! Έτσι, ανέβασε στο ίντερνετ ένα σύντομο βίντεο, το οποίο μας «ξεναγεί» στο εσωτερικό του νέου μοντέλου!

Ανήκει στη νέα γενιά βίντεο με δυνατότητα θέασης 360 μοιρών και με μια απλή κίνηση των δακτύλων στην οθόνη αφής ή ένα άγγιγμα στο ποντίκι, επιτρέπει τη μετακίνηση της εικόνας από εμάς. Οπότε, κάθε... εκατοστό της καμπίνας του νέου Impreza μπορεί να... επιθεωρηθεί!

Η Subaru επίσης, τοποθέτησε την κάμερα σε τρία σημεία του εσωτερικού, ώστε να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη άποψη. Έτσι αρχικά βρίσκεται στη θέση του οδηγού, στη συνέχεια σε αυτή του συνοδηγού, ενώ τέλος βρισκόμαστε στα πίσω καθίσματα. Όπως βλέπουμε, η σχεδίαση της καμπίνας του Ιαπωνικού μικρομεσαίου είναι σύγχρονη και την παράσταση «κλέβει» η μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας. Δείτε το βίντεο που μας βάζει... μέσα στο νέο Subaru Impreza!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!