Πυραυλάκι το νέο Audi RS 1

Πυραυλάκι το νέο Audi RS 1

Πυραυλάκι το νέο Audi RS 1

Φαίνεται, ότι τελικά η Audi ετοιμάζεται να τινάξει τη μπάνκα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με το καυτό RS 1, το οποίο θα αποδίδει πάνω από 300 άλογα!

Μέχρι σήμερα διέψευδε η Audi τις φήμες, που κυκλοφορούσαν σχετικά με το λανσάρισμα ενός καυτού RS 1. Φαίνεται όμως, ότι οι Γερμανοί άλλαξαν γνώμη και ότι ετοιμάζουν τελικά ένα σκληροπυρηνικό Α1 με σκοπό να κάνουν πάταγο στο επόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2017.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία ultra sport έκδοση με τον δίλιτρο βενζινοκινητήρα TFSI και 310 ίππους ισχύ. Ο τετρακύλινδρος είναι ήδη γνωστός από το Audi S3 και το TTS, ενώ προορίζεται και για το μελλοντικό SQ2. Η τοποθέτησή του στο αμάξωμα του Α1 δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και βέβαια αναμένεται, ότι θα συνδυάζεται με το σύστημα τετρακίνησης Audi Quattro.

To λανσάρισμα του Audi RS 1 επιβεβαίωσε πριν λίγο καιρό έμμεσα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Audi Αυστραλίας, Άντριου Ντόιλ, μιλώντας σε Μέσα Ενημέρωσης της χώρας του. Ο Ντόιλ τόνισε στους δημοσιογράφους, ότι οι ελπίδες για το λανσάρισμα μίας έκδοσης RS 1 ήταν βάσιμες, καθώς η μεγάλη ζήτηση για το Audi S1 έδειξε, ότι υπάρχει αγορά και για ένα ακόμη πιο εκρηκτικό μοντέλο της ίδιας σειράς.

Εφόσον προχωρήσει τελικά η γερμανική μάρκα στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος, θα εξοπλιστεί το νέο Audi RS 1 με hardcore σπορ αναρτήσεις και εντυπωσιακότερα αεροδυναμικά βοηθήματα, ώστε να ξεχωρίζει αισθητικά από το S1. Μιλάμε πάντως σε κάθε περίπτωση για ένα ακριβό μοντέλο, που θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό.

Best of internet