Σκύλος – οδηγός προκαλεί ατύχημα (video)

Σκύλος – οδηγός προκαλεί ατύχημα (video)

Σκύλος – οδηγός προκαλεί ατύχημα (video)

Η ιδιοκτήτρια δύο σκύλων άφησε τη μηχανή του Ι.Χ. της ανοιχτή, για να μην πάθουν τα ζώα αφυδάτωση και έφυγε για ψώνια. Δεν φαντάστηκε όμως, τι θα ακολουθήσει!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πελάτες ενός μεγάλου σούπερ μάρκετ στην πόλη Γουέιν της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όταν έσπευσαν στο σημείο σύγκρουσης ενός αυτοκινήτου με το εμπορικό κτίριο. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του καταστήματος, όταν άρχισε να κινείται αργά - αργά προς το κτίσμα, ενώ δεν φαινόταν να το οδηγεί κάποιος.

Τελικά οι πρώτοι αυτόπτες μάρτυρες διαπίστωσαν με μεγάλη τους έκπληξη, ότι πίσω από το τιμόνι του Ford Crown Victoria καθόταν ένα σκυλί, ενώ άλλο ένα του έκανε παρέα από τη θέση του συνοδηγού. Το μυστήριο λύθηκε μερικά λεπτά αργότερα, όταν βγήκε από το σούπερ μάρκετ η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του Ι.Χ. Όπως εξήγησε στους παρευρισκόμενους, είχε αφήσει ανοιχτή τη μηχανή του αυτοκινήτου, για να λειτουργεί το αιρ-κοντίσιον και για να μην πάθουν αφυδάτωση και θερμοπληξία τα δύο σκυλάκια της, ενώ αυτή θα ψώνιζε.

Με κάποιον τρόπο πάντως, που δεν θα μάθουμε ποτέ, κατάφερε το ένα από τα δύο κατοικίδια να ξεμπλοκάρει τον επιλογέα του αυτόματου σαζμάν από τη θέση Ρ, που ασφαλίζει τους τροχούς και να τον βάλει σε θέση κίνησης. Έτσι άρχισε να ρολάρει το Ι.Χ. με έναν μαγικό τρόπο από μόνο του, για να σταματήσει στον τοίχο του σούπερ μάρκετ. Ευτυχώς οι υλικές ζημιές ήταν αμελητέες, ενώ κανένα από τα σκυλάκια δεν έπαθε τίποτα, αν και δεν…φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Dogs locked in a car, drive it straight into Walmart

Best of internet