Ο Φέτελ το γύρισε στο…μότοκρος!

Πέτρος Πιτσίνης
Ο Φέτελ το γύρισε στο…μότοκρος!
Είδε κι απόειδε ο άσος της Ferrari, ότι βρίσκεται εκτός στόχων και εφέτος, οπότε αποφάσισε να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τις μοτοσικλέτες!

Το μικρόβιο του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν αφήνει στην ησυχία τους ούτε τον Αύγουστο τους οδηγούς της Formula 1. Κλασικό παράδειγμα αποτελεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που είχε ανακοινώσει ότι θα περάσει τις διακοπές χαλαρώνοντας σε μία ωραία παραλία μαζί με τα δύο παιδιά του.

Τελικά ο πιλότος της Ferrari εθεάθη να παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τον αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μότοκρος στην Ελβετία, όπου και διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Ίσως βέβαια να βρέθηκε εκεί για να υποστηρίξει την ομάδα του συναθλητή του στη Ferrari, Κίμι Ραϊκόνεν, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον δεύτερο γάμο του. Ο Κίμι έχει δημιουργήσει εδώ και πέντε χρόνια μία δική του ομάδα μότοκρος, που συμμετέχει ως εργοστασιακή της Husqvarna στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ σχεδιάζει να φτιάξει και μία δική του πίστα αγώνων στη Φινλανδία.

O Φέτελ είναι γνωστός λάτρης των δύο τροχών και χρησιμοποιεί διάφορες μοτοσικλέτες για τις μετακινήσεις του στις πίστες, όπως μία KTM 690 Duke και μία Kawasaki 750 H2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!