Άδικη θυσία σε ένα φρικτό ατύχημα (video σοκ)

Γιώργος Βαρίνος
Άδικη θυσία σε ένα φρικτό ατύχημα (video σοκ)
Είναι δυνατόν σε μια απλή βόλτα με χαμηλές ταχύτητες να γίνει το αδιανόητο και να γίνει ένα τέτοιο φρικτό ατύχημα; Είναι δυνατόν, δείχνει το video που ανάρτησε πριν από λίγες ημέρες η αστυνομία του νησιού του Μαν στο YouTube.com

«Έχετε ποτέ οδηγήσει σε έναν ορεινό δρόμο; Έχετε αισθανθεί απόλυτα ελεύθεροι σαν να είστε μόνο εσείς και η μοτοσικλέτα σας;» Με αυτά τα λόγια και με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του Λούις Κλαρκ έδωσε την συγκατάθεσή της στην αστυνομία του νησιού του Μαν, να συμπεριλάβει το φρικτό ατύχημα του γιού της σε ένα video στο δημοφιλές youtube.com.

Το video που καταγράφει το φρικιαστικό δυστύχημα με δύο νεκρούς μοτοσικλετιστές προκαλεί σοκ. Η μετωπική σύγκρουση των δύο μοτοσικλετών έγινε στις 30 Αυγούστου του 2015 στο νησί του Μαν και δόθηκε στη δημοσιότητα στις 29 Ιουλίου 2016. Εκτός από τον Λούις Κλαρκ νεκρός είναι και ένας Γερμανός μοτοσυκλετιστής. Τα αίτια του δυστυχήματος οφείλονται κατά πάσα πιθανότητα στην ενστικτώδη κίνηση του Γερμανού μοτοσυκλετιστή να κινηθεί δεξιά (ως ευρωπαίος) στην δική του λωρίδα, στο σημείο που όλοι οι υπόλοιποι μοτοσυκλετιστές από το ερχόμενο άλλο ρεύμα έρχονταν. Ο Κλάρκ κινήθηκε και εκείνος ενστικτωδώς αριστερά (ως Βρετανός) με αποτέλεσμα οι δύο μοτοσυκλέτες να συγκρουστούν μετωπικά και ουσιαστικά αφρενάριστες μεταξύ τους.

Ο Λούις Κλαρκ, είχε πάει στο νησί του Μαν μαζί με μια παρέα από φίλους του για το φεστιβάλ μοτοσικλετιστών αλλά το δυστύχημα δεν έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ αλλά κατά τη διάρκεια μιας βόλτας που της φιλικής του ομάδας μοτοσικλετιστών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!