Παρακαλάει τη Williams ο Λιν

Νίκος Τσιώκος
Παρακαλάει τη Williams ο Λιν
Ο Άλεξ Λιν παρακαλάει τη Williams να του δώσει μία ευκαιρία και να του δώσει θέση βασικού πιλότου στη Formula1.

Από τον Ιανουάριο του 2015 ο Άλεξ Λιν είναι οδηγός εξέλιξης της Williams και, όπως όλοι, ονειρεύεται μία θέση στη Formula1. Ο Βρετανός παρακαλάει την ομάδα του Γκρόουβ να του δείξει ότι τον πιστεύει και να του δώσει την ευκαιρία που θέλει. «Ελπίζω η Williams να βλέπει αρκετό υλικό σ' εμένα για να μου δώσει την ευκαιρία, μόνο αυτό ζητάω.

Οι ευκαιρίες στην F1 είναι σαν τη χρυσή σκόνη. Είναι δύσκολο να πω επειδή αυτό που χρειάζεσαι για να μπεις στην F1 είναι κάποιος να σε πιστέψει και να σου δώσει την ευκαιρία», ανέφερε ο 22χρονος πιλότος μιλώντας στην ιστοσελίδα motorsport.com. Όσον αφορά το οδηγικό δίδυμο του 2017, αναμένεται να παραμείνει ο Βαλτέρι Μπότας, τη στιγμή που υπάρχει πολλή συζήτηση για τον Φελίπε Μάσα.

Ο Βραζιλιάνος, που είναι από τις πιο... παλιές καραβάνες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, επιθυμεί να συνεχίσει για μία ακόμα σεζόν, όμως συνάμα υπάρχουν φήμες για την αντικατάστασή του. Μερικές εξ' αυτών θέλουν τον Τζένσον Μπάτον να επιστρέφει στην ομάδα με την οποία έκανε το ντεμπούτο του, ενώ έχει ακουστεί και γραφτεί και το όνομα του Σέρχιο Πέρεζ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!