Ρικιάρντο: «Υποτίμησα τον Φερστάπεν»

Νίκος Τσιώκος
Ρικιάρντο: «Υποτίμησα τον Φερστάπεν»
Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο τόνισε ότι υποτίμησε τον Μαξ Φερστάπεν και τον χαρακτήρισε ως τον παγκόσμιο πρωταθλητή του μέλλοντος.

Για τις ικανότητες και την εξέλιξη του Μαξ Φερστάπεν μίλησε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος δεν περίμενε τέτοια απόδοση από τον Ολλανδό, μετά την προώθησή του στη Red Bull. Ο Αυστραλός τόνισε ότι υποτίμησε τον 18χρονο ταλαντούχο πιλότο και τον χαρακτήρισε ως τον παγκόσμιο πρωταθλητή του μέλλοντος.

«Υποτίμησα τον Μαξ (Φερστάπεν). Ήξερα ότι είχα μία πρόκληση, πως θα ήταν γρήγορος. Οι νεαροί οδηγοί του σήμερα μαθαίνουν πολύ γρήγορα. Ο Φερστάπεν είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μέλλοντος. Η Red Bull ανέλυσε την απόδοσή του στην Toro Rosso και έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο Μαξ ήταν έτοιμος. Όμως, πρέπει να κρατηθείς μόνος σου σε αυτό το άθλημα και ο Φερστάπεν το κάνει», ανέφερε ο Ρικιάρντο.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Φερστάπεν έχει εκπλήξει τους πάντες στις δύο πρώτες του σεζόν στη Formula1 και με το... τσαγανό και την ωριμότητα που δείχνει στην οδήγησή του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί στο μέλλον όντως να κατακτήσει τον τίτλο, εφόσον βέβαια συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και τη σκληρή δουλειά. Άλλωστε, γι' αυτό και υπάρχει ανταγωνισμός στους «κόκκινους ταύρους», αφού πριν υπήρχε μόνο ο Ρικιάρντο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!