To Suzuki SX4 S-Cross ανοίγει τα χαρτιά του (video)

Πέτρος Πιτσίνης
To Suzuki SX4 S-Cross ανοίγει τα χαρτιά του (video)
Με νέα εμφάνιση, ανανεωμένη γκάμα κινητήρων και υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού συνεχίζει την εμπορική του πορεία το SX4 S-Cross, που θα έρθει στη χώρα μας μέσα στο Φθινόπωρο.

Πριν από μερικές ημέρες, οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Suzuki SX4 S-Cross έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και τώρα έφτασε η στιγμή που η φίρμα έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο της μοντέλο.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως τις φήμες που είχαν βγει, ο 1.4 BoosterJet που γνωρίσαμε στο Vitara S με τους 140 ίππους προστέθηκε στην γκάμα και παίρνει το ρόλο της ισχυρότερης έκδοσης. Κάτω από αυτόν, συναντάμε τον 1.0 BoosterJet με τους 112 ίππους και τα σασμάν που τα συνοδεύουν είναι δύο μηχανικά των έξι και των πέντε ταχυτήτων αντίστοιχα.

Στον κινητήρα με τα 140 άλογα προσφέρεται και στάνταρ η τετρακίνηση ενώ στον μικρότερο δεν δίνεται ως επιλογή, ωστόσο και τα δύο σύνολα μπορούν να συνδυαστούν με ένα αυτόματο κιβώτιο των έξι σχέσεων. Ο πετρελαιοκινητήρας 1.6 DDiS με τους 120 ίππους παραμένει χωρίς αλλαγές και τη μετάδοση της κίνησης αναλαμβάνει ένα χειροκίνητο σασμάν των έξι σχέσεων.

Προαιρετικά μπορεί να εφοδιαστεί με το σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς AllGrip όμως αν επιλεγεί το αυτόματο κιβώτιο, η τετρακίνηση είναι στάνταρ. Το εσωτερικό είναι και αυτό αναβαθμισμένο και με την πρώτη ματιά στην καμπίνα, παρατηρείς το σύστημα πολυμέσων από το νέο Vitara. Η ασφάλεια είναι ένας ακόμη τομέας που έχει μελετηθεί και πλέον διατίθεται το ενεργό Cruise Control, αλλά και το σύστημα Radar Brake Support. Το ανανεωμένο Suzuki SX4 S-Cross αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας πριν από το τέλος του έτους και συγκεκριμένα, μέσα στο Φθινόπωρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!