Χειρίσου την Porsche από το κινητό σου (video)

Χειρίσου την Porsche από το κινητό σου (video)

Η Γερμανική φίρμα μας παρουσιάζει το νέο σύστημα πολυμέσων που θα εφοδιάζει τα μοντέλα της, το οποίο προσφέρει υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας με smartphone! 

Χειρίσου την Porsche από το κινητό σου (video)

Η τεχνολογία είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας και η Porsche προκειμένου να εκσυγχρονίσει τα συστήματα πολυμέσων των μοντέλων της, τα εφοδιάζει με πολλές λειτουργίες. Σε ένα σύντομο βίντεο, μας δείχνει τον τρόπο που μπορείς να συνδέσεις μια iOS συσκευή με το Apple CarPlay, είτε αυτή είναι iPhone είτε Apple Watch κλπ. 

Όταν γίνει αυτό, μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα και πέρα από τα συνηθισμένα, όπως η μεταφορά των κλήσεων, της μουσικής και των δεδομένων από τους χάρτες, ενσωματώνει πολλά περισσότερα. Η μεγάλη οθόνη που ενσωματώνεται στην Panamera Turbo του βίντεο είναι ιδιαίτερα εξελιγμένη με τεχνολογία multi touch και έχει εγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές της Google, που θα κάνουν τη ζωή του οδηγού ευκολότερη. 

Για παράδειγμα, το Google Street View, το Google Earth και το πολύ έγκυρο Google Traffic που δείχνει live την κίνηση στους δρόμους, είναι κάποια από αυτά. Το highlight όμως είναι ο χειρισμός διάφορων λειτουργιών του αυτοκινήτου από το smartphone. Ας πούμε, μπορείς να χειριστείς τα φώτα, τα αλάρμ, την κόρνα, ακόμη και την αναδίπλωση των εξωτερικών καθρεφτών! Και για εκείνους που ταξιδεύουν συχνά, μια τελευταία εφαρμογή του συστήματος πολυμέσων δίνει όλες τις πληροφορίες για την πτήση που ενδιαφέρει τον χειριστή. Δείτε το αναλυτικό βίντεο! 

Porsche Connect – summarized in 2 minutes.

Best of internet