O Κλάρκσον και η παρέα του «κατασκηνώνουν» στην Καλιφόρνια

Πέτρος Πιτσίνης
O Κλάρκσον και η παρέα του «κατασκηνώνουν» στην Καλιφόρνια
Το επόμενο επεισόδιο του Grand Tour, το νέο σόου της γνωστής τριάδας, θα γυριστεί στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και όσοι θέλουν να το παρακολουθήσουν από κοντά, θα πρέπει να βιαστούν.

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον, ο Ρίτσαρντ Χάμοντ και ο Τζέιμς Μέι ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους σόου στη διαδικτυακή πλατφόρμα Amazon, με το όνομα The Grand Tour. Το πρώτο επεισόδιο έχει ήδη γυριστεί στη Νότια Αφρική και τώρα, ετοιμάζεται το δεύτερο.

Η γιγάντια σκηνή που στήνει η παραγωγή και παίζει το ρόλο του στούντιο, όπου παρουσιάζεται η εκπομπή και φιλοξενείται το κοινό, θα στηθεί τώρα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Τα γυρίσματα θα γίνουν στις 25 του Σεπτέμβρη και όσοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν το σόου από κοντά, θα πρέπει να κάνουν γρήγορα καθώς οι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 8 Αυγούστου, τα μεσάνυχτα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέρος του κοινού είναι να έχει κλείσει τα 18 του χρόνια και να είναι κάτοικος των ΗΠΑ. Σίγουρα, πρόκειται για μια πολύ διαφορετική εμπειρία, αφού όπως λέει το Amazon «η συμμετοχή του κόσμου είναι το κλειδί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο στούντιο». Μετά από την Καλιφόρνια, η γιγάντια σκηνή θα «στηθεί» στο Ηνωμένο Βασίλειο και αργότερα, στη Γερμανία. To πρώτο επεισόδιο, που γυρίστηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ, θα προβληθεί μέσα στο Φθινόπωρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!