Χαριάντο: «Απογοήτευση αν δεν επιστρέψω»

Νίκος Τσιώκος
Χαριάντο: «Απογοήτευση αν δεν επιστρέψω»
Ο Ρίο Χαριάντο είναι, ήδη, απογοητευμένος που δεν έχει εξασφαλίσει τη θέση του στη Manor και θα απογοητευτεί ακόμα περισσότερο σε περίπτωση που δεν καταφέρει να επιστρέψει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το οικονομικό θέμα που έχει προκύψει από τους χρηματοδότες του Ρίο Χαριάντο έχουν κάνει αβέβαιο το μέλλον του Ινδονήσιου στη Manor. Ο 23χρονος πιλότος έτρεξε μέχρι το Γκραν Πρι της Γερμανίας, όμως από αυτό του Βελγίου ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

Πάντως, ο ίδιος είναι, ήδη, απογοητευμένος με τα όσα συμβαίνουν και θα απογοητευτεί ακόμα περισσότερο αν δεν επιστρέψει στο μονοθέσιο για το υπόλοιπο της σεζόν. «Θα είναι πολυάσχολο καλοκαιρινό διάλειμμα για μένα. Πρέπει να βρούμε στήριξη από σπόνσορες και η διαχείρισή μου δουλεύει πολύ σκληρά. Θα έχουμε μερικές συναντήσεις τις επόμενες εβδομάδες και ελπίζουμε ότι θα προκύψουν καλά νέα.

Είμαι λίγο απογοητευμένος επειδή δεν είναι εύκολο να έχεις αμφίβολο το τι θα συμβεί στο μέλλον. Κάποιες φορές έχεις κακές μέρες. Πιστεύω στη διαχείρισή μου και δουλεύουν πολύ σκληρά για τη θέση για μένα για ολόκληρη τη σεζόν.

Ο στόχος μου είναι να την ολοκληρώσω και θα είμαι απογοητευμένος αν δεν μπορέσω να επιστρέψω», δήλωσε ο Χαριάντο. Πάντως, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, με τα ονόματα των Εστεμπάν Οκόν και Στόφελ Φαντόρν να... παίζουν πιο δυνατά, τη στιγμή που ο Αλεξάντερ Ρόσι αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση της ομάδας του Μπάνμπερι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!