Ρόσι: «Απέρριψα θέση στη Manor»

Ρόσι: «Απέρριψα θέση στη Manor»

Ρόσι: «Απέρριψα θέση στη Manor»

Ο Αλεξάντερ Ρόσι αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση από τη Manor για να πάρει τη θέση του Ρίο Χαριάντο στο υπόλοιπο της σεζόν, ενώ τόνισε ότι έχει ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα της Formula1 για το 2017.

Αφού προέκυψε το θέμα με τον Ρίο Χαριάντο, η Manor ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς αποτελεί ερωτηματικό ποιος θα είναι δίπλα στον Πασκάλ Βερλάιν. Έχουν ακουστεί κάποια ονόματα, όπως αυτό του Στόφελ Φαντόρν, όμως είχε γίνει σε πρώτη φάση πρόταση στον Αλεξάντερ Ρόσι.

Ο Αμερικανός αποκάλυψε ότι την απέρριψε, αφού έχει συμβόλαιο στα IndyCar και δεν μπορεί να υπογράψει κι άλλο στη Formula1. Μάλιστα, τόνισε ότι έχει ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενόψει του 2017 αναφερόμενος στις επιλογές που έχει.

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τη Manor και ξέρουμε ότι θα ήταν ίσως μία ευκαιρία να τρέξω για το τελευταίο μισό της φετινής σεζόν. Το σκεφτήκαμε προσεκτικά, αλλά απορρίψαμε τη θέση λόγω του συμβολαίου μου στα Indy. Έχω μεγάλο σεβασμό και πολύ καλή σχέση με τη Manor.

Καταλαβαίνουν ότι μία συμφωνία στην F1 πρέπει να είναι σωστή για το μέλλον μου και την καριέρα μου, ώστε να γίνουν καλά βήματα μπροστά. Έχω επιλογές τόσο για τα IndyCar όσο και για τη Formula1 για το 2017. Υπάρχουν συζητήσεις με τη Manor για μία θέση και έχουμε επίσης προσέγγιση από άλλη μία ομάδα της F1, που είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Υπάρχουν επιλογές και στα IndyCar, μπορώ να πω ότι έχουμε καλή εργασιακή σχέση με την Andretti. Τα πάντα λειτουργούν με πίστη να επεκτείνουμε τη συμφωνία μας για πολλά χρόνια. Υπάρχει αφοσίωση στον Μάικλ (Αντρέτι), στην ομάδα του και στη Honda. Υπάρχουν μερικές πολύ καλές ευκαιρίες εδώ και ο ανταγωνισμός είναι φανταστικός», δήλωσε ο Ρόσι, που συμμετείχε πέρυσι σε κάποιους αγώνες της F1.

Best of internet